Mit tehetnék, hogy észrevegyék magukat?
Anyósomék ma dél körül egy szó nélkül megjelentek, ami már eleve nem annyira tetszett, de végülis családtagok, úgyhogy elengedtem a dolgot. Utána viszont célozgatni kezdtek rá, hogy illene őket megkínálnom valamivel, mert a kirakott ropi és keksz nem rendes étel. Én idióta nekiálltam és összedobtam egy gyors csirkés tejszínes tésztát, amit aztán csak turkáltak, mert hogy annyira nem is voltak éhesek, ők csak azért szóltak, hogy más előtt ne maradjak szégyenben... Oh és anyósom külön kiosztott, hogy miért zero kólát tartok otthon, mikor ő a simát szereti (mi meg a zerot). Forr az agyam azóta is. Nem akarok balhét, látom hogy a párom is belefáradt a családja dolgaiba, de nem akarunk rossz kapcsolatot a gyerekek miatt.
Mit tegyek? Mit mondjak, hogy ne én legyek az ellenség, de vegyék a lapot?
Hű, nem számítottam ennyi válaszra.
Vasárnap nem kelünk korán, így későn reggelizünk, olyan 3-4 óra felé szoktunk ebédelni.
Két gyerek van.
A férjem minden kényelmetlen helyzet után beszél a szüleivel, de a gyerekek előtt nem balhézunk velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!