A tesóm sorra szüli a gyerekeket, nem látja, hogy ez nem jó? Mit tegyek, hogy észrevegye magát?
Nekem is van ilyen rokonom.
Eddig 3 gyereket szült,35 éves.
Fél évet dolgozott talán életében.
Már a legkisebb gyerek is lassan iskoláskorú,így gyanítom még majd fog jönni egy 4.is valamikor.
Nem pontoztam, nem szoktam. De nem teljesen értek vele egyet... Mivel hetente kér pénzt anyuéktól, 10-20 ezreket, szóval nem is ilyen ezerforintos témát. Engem folyton keres, de csak akkor, ha kell neki valami, vagy el kéne intézzek valamit, vagy nincs kire hagyni a gyerekeket. Ez is bosszant nagyon, hogy heti szinten rám vannak bízva, borzasztó neveletlenek (a nagylány 6 éves létére olyan válogatott káromkodásokat tud, hogy egy kamionos is megirigyelné). De nem szólhatok rájuk, mert mit képzelek, van nekik anyjuk... Igazából azt látom, hogy nőnek, mint a gaz. Otthon is egész nap megy a tv mindenhol, a 3 évesnek már táblagépe van, a nagy most kapott telefont. Ezt is mondtam, hogyha ennyire nincs pénze, akkor nem ez a legfontosabb. Pedig nem egy ősbigott valaki vagyok, aki elítéli a technikát. 23 éves vagyok, minden elektronikus dolgot ismerek, használok, de ha azon megy a balhé, hogy nincs télikabátra pénz, akkor nem az okostelefon a legfontosabb szeirntem.
Szóval valahol minket is érint, mert ha szétmennek esetleg, mi is szívunk.
"Semmit. Az ő dolga."
Persze,csak közben az adófizetők tartják el a gyerekeket.
Szerinted Magyarországon hány olyan család van,ahol megengedhetik,hogy 1 fizetésből nagycsaládozzanak?
Sok ilyen helyen általában a gyerekek még nélkülöznek is.
Akkor lenne nagy bajban, ha a barátja hirtelen meghalna. Semmije se marad, csak a három gyerek. Ha macerás a gyerekekkel az esküvő, összeházasodhatnak két tanúval is, aztán később tarthatnak egyházi esküvőt lagzival (bár szerintem nem fognak). Ha egyáltalán el akarja venni a pasas. Ha csak kirakja, akkor fizetheti a gyerektartást.
Elég buta a testvéred, de ez leginkább az ő baja. Kicsit nem ártana a sarkára állnia. Te nem tudsz semmit tenni, max. nem vállalod a gyerekfelügyeletet. A szüleid majd eldöntik, akarják-e támogatni bármilyen módon, ez az ő dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!