Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tehetnék, hogy észrevegyék...

Mit tehetnék, hogy észrevegyék magukat?

Figyelt kérdés

Anyósomék ma dél körül egy szó nélkül megjelentek, ami már eleve nem annyira tetszett, de végülis családtagok, úgyhogy elengedtem a dolgot. Utána viszont célozgatni kezdtek rá, hogy illene őket megkínálnom valamivel, mert a kirakott ropi és keksz nem rendes étel. Én idióta nekiálltam és összedobtam egy gyors csirkés tejszínes tésztát, amit aztán csak turkáltak, mert hogy annyira nem is voltak éhesek, ők csak azért szóltak, hogy más előtt ne maradjak szégyenben... Oh és anyósom külön kiosztott, hogy miért zero kólát tartok otthon, mikor ő a simát szereti (mi meg a zerot). Forr az agyam azóta is. Nem akarok balhét, látom hogy a párom is belefáradt a családja dolgaiba, de nem akarunk rossz kapcsolatot a gyerekek miatt.

Mit tegyek? Mit mondjak, hogy ne én legyek az ellenség, de vegyék a lapot?

2022. jan. 30. 22:10
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
81%
Nálatok lakik...?? Őszinte részvétem! :-DDD
2022. jan. 31. 09:49
 42/55 anonim ***** válasza:
94%
Megmondtam volna neki, hogy ha máskor megy, előbb szóljon oda, csak hogy ne maradjon szégyenben, hogy ennyire pofátlan.
2022. jan. 31. 10:03
 43/55 anonim ***** válasza:
90%

40-re:

A gyerekek valószínűleg kicsik, úgyhogy ketten együttvéve maximum 1 főnek számolhatók fogyasztás szempontjából.

2022. jan. 31. 10:34
 44/55 anonim ***** válasza:
8%

44re

Vagy nem. Lehet tizenévesek és többet esznek, mint 4 felnőtt. Bármi lehet.

2022. jan. 31. 10:36
 45/55 anonim ***** válasza:
86%
45: de honnan veszed ezt...? A kérdező egy fél szót sem szólt gyerek(ek)ről...
2022. jan. 31. 10:39
 46/55 anonim ***** válasza:
25%

46!

Mondjuk onnan, hogy én tudok olvasni és értem is, amit olvasok. Neked ezek szerint ez nem megy. Segitek, jo? Ez a szöveg, amit itt idézek neked, szerepel a kérdésben. Elso bekezdes bekezdés utolsó mondata.

"Nem akarok balhét, látom hogy a párom is belefáradt a családja dolgaiba, de nem akarunk rossz kapcsolatot a gyerekek miatt."

Jelentese: vannak gyerekek. Minimum kettő, mert többes számban vonatkozik rájuk. Koruk, konkrét számuk ismeretlen, de minimum ketten vannak. Más kerdes?

2022. jan. 31. 11:00
 47/55 anonim ***** válasza:
100%
+1 a 43-hoz. Szó szerint ezt kellene mondani.
2022. jan. 31. 12:00
 48/55 anonim ***** válasza:
100%
Lehet úgy főzni, hogy mindenkinek jusson és tudjon még szedni, ha éhes maradt, de ez nem feltétlen dupla adagot jelent. Nálunk is van két gyerek és max 5 adagot főzök egyszerre, mert mi nem szoktunk többször ugyanolyat enni és maradékot sem tárolunk. Ha eszünk és nem repetázik senki, akkor sem tudok hirtelen két felnőttet megetetni abból, ami készült. Azért pedig nem fogok rászokni a 6-8 fős menüre, hátha beesik valaki neveletlen szó nélkül jóllakni a vasárnapi ebédből. A kérdező is így gondolhatja.
2022. jan. 31. 12:35
 49/55 anonim ***** válasza:
91%

#49: pontosan!

Nálunk is van benne némi rugalmas tartalék, de messze nem két plusz felnőtt adag...

2022. jan. 31. 12:52
 50/55 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan nem főztem volna nekik külön semmit. Hát a nagy francokat. Ha ők pfátlanok, akkor így jártak, én nem ugrálom őket körbe.
2022. jan. 31. 15:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!