Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Párom anyja és párom volt...

Párom anyja és párom volt felesége mindig is utálták egymást. Mostanában meg képes az ex beülni hozzá dumálni. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Párom anyja szeret engem,de az ex nőt is vendégül látja ha az bemegy hozzá. Eddig eszében sem volt meglátogatni az öreg asszonyt, hiába van unoka is. Most ezzel az ürüggyel járkál oda. Furcsa,hogy képes beülni traccsolni, eddig meg kígyót békát kiabáltak egymásra.
2021. nov. 25. 17:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
Ez kettejükre tartozik csak,hogy miért.
2021. nov. 25. 23:20
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Most már rád kiabálnak kígyót, békát.
2021. nov. 26. 13:27
 13/16 anonim ***** válasza:
60%
Az ex. csak nem vissza akar menni a párodhoz és ki dolgozza az anyóst?!Neked vagy az exnek van gyermeke?
2021. nov. 27. 13:45
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha van gyerek is, az már más tészta. Ilyenkor már sokkal megértőbbnek kell lenni. Én elhiszem, hogy idegesít, szerintem én is felrobbannék, ha az ex neki állna benyalni magát. Ha jó volt a kapcsolat, ha nem. Annyit tehetsz tényleg, hogy elengeded a szitut és királynőhöz méltóan tartod magad. Semmiképp ne rágódj, mert a kapcsolat rá mehet.
2021. dec. 5. 08:59
 15/16 A kérdező kommentje:
Van gyerek nekik,közös. Mármint az anyósnak unoka a nőtől. És felrobbanok,hogy látom, viszi neki az ajándék kosarat, eddig meg undorító vén szipirtyózta.
2021. dec. 8. 18:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek miatt csinálja, hogy kapjon onnan is, nehogy a tiéd majd előnyben legyen. Meg gondolom jól jön majd, ha vigyázni kell rá. Anyósod meg gondolom szintén a gyerek miatt elvan vele. Ha téged nem kedvel, az meg táptalaj a további furkálásnak. Ne menj bele, ne húzd magad, nem éri meg.
2021. dec. 8. 18:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!