Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hölgyek! Hogyan szólítjátok...

Hölgyek! Hogyan szólítjátok az anyósotokat?

Figyelt kérdés

2021. nov. 19. 19:19
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anno néniként mutatkozott be, de teljesen kényelmetlen lenne nekem nénizni is, meg magázni is, elvégre felnőtt nő vagyok én is, mostanában készülök "áttörni", mert nekem nem pálya az, hogy valaki is tegezzen, amikor én meg nem. Ha szóvá tenné majd, akkor meg szólok, hogy én se engedtem meg, és elvileg felnőtt vagyok én is, ha ő tegezhet , akkor én is. Amúgy meg amikor gyerek voltam is, akkor is zavart, hogy boldog-boldogtalan tegezget össze-vissza.
2021. nov. 22. 05:54
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Amyjo!

Ez tetszik! Bírom az ilyen kis rebellis típust. ;)

2021. nov. 22. 17:26
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

32

Köszkösz 🙂 Ölellek 😍

2021. nov. 22. 19:08
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Olyan válaszlehetőség nem volt, hogy : sehogy. Emlékezetem szerint én is kerültem a volt nejem anyjának a megszólítását (direktben)....de arra sem emlékszem, hogy a (volt) nejem szólította (volna) valahogy az én anyámat. Szerintem nem szoktuk megszólítani egymás szüleit (valahogy mindig elkerültük a direktben való megszólítást. A (volt) nejem elfogadóbb volt az én szüleimmel, mint én az övéivel...de..kerültük a direkt megszólítást.
2021. nov. 23. 01:39
 35/35 Kocsmárné Éva válasza:
81%
Amikor unokáim születtek, fiammal és menyemmel megbeszéltük, hogyan szólitsanak: a becenevem + mama. /mivel menyemnek anyósa és nevelőanyja, fiam apjának második felesége is van, összesen 4 mama/ Addig a keresztnevemen, attól kezdve menyem is ugyanigy szólitott, és erre a többi "mama" is ezt kérte!
2021. nov. 26. 09:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!