11/35 anonim válasza:
#4: Férjem anyukája kifejezést gondolom akkor használod, ha másnak beszélsz róla. Nehezen tudom elképzelni, hogy odamész anyósodhoz, és azt mondod: Férjem anyukája, hányra menjünk vasárnap?
12/35 anonim válasza:
10: idilli lehet a viszonyotok.... :-D :-D :-D
13/35 anonim válasza:
Sehogy, nem tartjuk a kapcsolatot, hála Istennek. Ha a férjemmel beszélünk, akkor “anyád”, ha mással, akkor “a férjem anyja”. 😄
14/35 anonim válasza:
10
Ez nagyon tetszik nekem! Igazad van. Az anyós szóhoz túl sok negatív kép ragadt.
15/35 anonim válasza:
Teljesen jo a viszonyunk, koszonom szepen az askalodast
17/35 anonim válasza:
Keresztneven,magazgam amúgy kb.10 évig:D
18/35 anonim válasza:
Anyóst ha nagyon muszáj a keresztnevén szólítottam, apóst sehogy. Mióta vannak gyerekek, azóta hála istennek lehet mamának meg papának, sokkal könnyebb.
19/35 Metionin válasza:
Sehogy. Igazából még egyszer sem szólítottam meg de ha muszáj lenne, a keresztneve és néni kombinációt választanám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!