Hogyan küldjem el a francba az anyósomat kedvesen?
Szegény kérdező! Ismerős a helyzet! Sajnos ezt már én is átéltem. Anyós mindent jobban tudott, mert már 3 gyereket felnevelt. Mikor már kb harmadjára hallottam ezt a sztorit és a kioktatásait elszakadt a cérna és azt mondtam neki, hogy igen? Szépen felnevelte azt a 3 gyereket! Mikor összejöttünk a párommal azt sem tudta, hogy mi az, hogy evés előtt kezet kell mosni vagy reggel arcot, fogat mosni. Cipővel és koszos ruhával csattogott végig a házon!
Azóta már hála istennek automatikusan jönnek a férjemnek ezek a dolgok, már rájött, hogy nekem volt igazam. Pláne mikor elkapott egy végbél férgességet. Mivel eü-s vagyok kérdezte, hogy ez mitől lehet? Mondtam neki, hogy ez csak egy dolog miatt lehet. Kakáltál, nem mostál kezet és utána ettél....
Nyilván mivel érintkeztünk, így én is elkaptam, és kb 6-6 szem gyógyszer majdnem 20 ezerbe került kettőnknek, azóta folyamatosan kezet mos.
Valószínűleg máskor is előfordult már vele ilyen, de ugye kerti pottyantós wcbe nem látod, hogy mit alkottál. (a benti wct kb az angol királynő használhatja csak)
Aztán egyszer a huga is elkapta ugyanezt és kérdezte, hogy ez mitől lehet, de már a férjem válaszolt. Azóta ők is jobban odafigyelnek.
Bár anyósom azóta is gúnyosan szokott szólni evés előtt mindenkinek, hogy mossatok kezeeet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!