Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan küldjem el a francba...

Hogyan küldjem el a francba az anyósomat kedvesen?

Figyelt kérdés
Ma a férjem től megkaptam, hogy tiszteletlen vagyok az anyjával. Tudni kell, hogy amúgy kedves, jószándékú nő, szerintem velem sincs különösen baja, csak annyi a bajom, hogy folyamatosan beleszól, hogy mit, hogy a gyerekkel. Biztos másnál is fejet ütött már ez a probléma. 1 éves a kislányom, és pl. nem szeretem, hogy erőltetné, hogy járjon, tévé elé leül vele stb. Ilyenkor annyit mondok, hogy légyszíves ezt ne, vagy azt ne. Nem gondolom, hogy tiszteletlenség lenne, ha nem hagyom, hogy olyat tegyen, ami ütközik a nevelési elveimmel. A férjem egyáltalán nem áll ki mellettem, az a szuper, amit anyós csinál, mert ő már felnevelt mittoménhány gyereket. Halgassak rá! Ti hogyan kezelnétek?
2021. okt. 20. 03:52
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
70%
A ház és az otthon nem ugyanaz. Más házában él, oké. De az ő otthona is. Az ő gyerekét meg joga van nevelni, akkor is ha más a tulajdonos. Nem a lakást rendezi át saját szájíze szerint..
2021. okt. 21. 07:09
 42/42 anonim ***** válasza:
87%

Szegény kérdező! Ismerős a helyzet! Sajnos ezt már én is átéltem. Anyós mindent jobban tudott, mert már 3 gyereket felnevelt. Mikor már kb harmadjára hallottam ezt a sztorit és a kioktatásait elszakadt a cérna és azt mondtam neki, hogy igen? Szépen felnevelte azt a 3 gyereket! Mikor összejöttünk a párommal azt sem tudta, hogy mi az, hogy evés előtt kezet kell mosni vagy reggel arcot, fogat mosni. Cipővel és koszos ruhával csattogott végig a házon!

Azóta már hála istennek automatikusan jönnek a férjemnek ezek a dolgok, már rájött, hogy nekem volt igazam. Pláne mikor elkapott egy végbél férgességet. Mivel eü-s vagyok kérdezte, hogy ez mitől lehet? Mondtam neki, hogy ez csak egy dolog miatt lehet. Kakáltál, nem mostál kezet és utána ettél....

Nyilván mivel érintkeztünk, így én is elkaptam, és kb 6-6 szem gyógyszer majdnem 20 ezerbe került kettőnknek, azóta folyamatosan kezet mos.

Valószínűleg máskor is előfordult már vele ilyen, de ugye kerti pottyantós wcbe nem látod, hogy mit alkottál. (a benti wct kb az angol királynő használhatja csak)

Aztán egyszer a huga is elkapta ugyanezt és kérdezte, hogy ez mitől lehet, de már a férjem válaszolt. Azóta ők is jobban odafigyelnek.

Bár anyósom azóta is gúnyosan szokott szólni evés előtt mindenkinek, hogy mossatok kezeeet!

2021. okt. 21. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!