Hogyan küldjem el a francba az anyósomat kedvesen?
Leultetni mind a kettot es elmondani h Jucika a ti gyereketek es ti felelossegetek es mit tartasz te jo ak a gyereked nevelesevel kapcsolatban. Ferjel kozolni szinten azt h oke h az anyja de azota sokal fejlodott a tudomany es mar nem az ervenyes ami 40eve es ha nem all ki a gyermek vedelmeben melletted akkor megis milyen apa akar lenni? Mire tanitja a gyereket? Arra h masok velemenyenek kell megfelelni akkor is ha nem az a jo?
Majd pontosan leirni elolvastatni veluk a gyerekkel kapcsolatos szabalyokat.
Valszeg azert elnek egyutt mert kulon a mai viszonyok mellett osszehozni egy kulon lakas szinte lehetetlen !
Ferjedet kell elkuldened a francba. Aztan az anyjat. Mi az h az a tuti amit anyu mondd!??? TE vagy most a friss anyu, szoval az a tuti amit te mondasz! Az anyjanak ad igazat? Akkor lakjon az anyjaval.
:D be$zårok
16, gondolom, te se feltételezed a férjedről, hogy van agya, önálló gondolatai, ugye?
Miért kell azt hinni, hogy a férjet az anyja irányítja? Ő saját magától nem gondolhatja, hogy nem zavarja, ha a gyerek látja a tévét?
Az jön le abból amit írtál, hogy férjed nem foglalkozik a neveléssel, csak hagyd rá az anyjára. A többi válaszoló szerint ez van rendben?:)
Neccesnek hangzik a helyzet. Többen is jól írták, itt a férjed a fő ludas.
Pl ha nálunk én rászólnék az anyjára, hogy tartsa be amit kérek, ha nem is állna mellém, de legalább kimaradna belőle (sajnos).
Nem hiszem, hogy tudok neked igazán jó tanácsot adni. Én anyós első két köre után kéretnem volna a férjemet, hogy tegye helyre az anyját, mert ha én teszem, azt mindenki megbánja. És ha erre nekem azt mondta volna, hogy tiszteletlen vagyok, a válaszom az lett volna, hogy döntse el kitől akarja a második gyerekét, amellett álljon ki.
Én úgy vagyok a párkapcsolattal, hogy mindegy miről van szó, a párom mellé állok. Ha valami nem oké, azt meg vele négyszemközt beszélem meg. De nem hoznám olyan helyzetbe, hogy szerintem anyámnak van igaza, és nyíltan hagyom cserben, amikor ott az anyám is. Még ha együtt is laktok, akkor is párként kell közösen fellépnetek, egy egységként.
Nincs lehetőség költözésre?
Szüleidhez sem tudsz elmenni legalább egy kis időre?
Szerintem előszór a pároddal kell megértetned, hogy téged vett el és kutya kötelessége kiállni melletted és ha baja van maximum 4 szemközt utána elmondhatja, hogy nem ért veled egyet de az másra nem tartozik, ha pedig nem akkor dugjon az anyjával.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!