Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan küldjem el a francba...

Hogyan küldjem el a francba az anyósomat kedvesen?

Figyelt kérdés
Ma a férjem től megkaptam, hogy tiszteletlen vagyok az anyjával. Tudni kell, hogy amúgy kedves, jószándékú nő, szerintem velem sincs különösen baja, csak annyi a bajom, hogy folyamatosan beleszól, hogy mit, hogy a gyerekkel. Biztos másnál is fejet ütött már ez a probléma. 1 éves a kislányom, és pl. nem szeretem, hogy erőltetné, hogy járjon, tévé elé leül vele stb. Ilyenkor annyit mondok, hogy légyszíves ezt ne, vagy azt ne. Nem gondolom, hogy tiszteletlenség lenne, ha nem hagyom, hogy olyat tegyen, ami ütközik a nevelési elveimmel. A férjem egyáltalán nem áll ki mellettem, az a szuper, amit anyós csinál, mert ő már felnevelt mittoménhány gyereket. Halgassak rá! Ti hogyan kezelnétek?
2021. okt. 20. 03:52
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
63%
9, az apa jogai nem függnek a gyerekkel töltött időtől.
2021. okt. 20. 06:48
 12/42 anonim ***** válasza:
61%
De függnek. Ha apuka alig van otthon, mégis honnan tudhatná jobban az anyjánál, hogy a gyereknek mire van szüksége? Ha a felesége nem egy infantilis, közveszélyes elmebeteg, akkor ugyan mi jogon tudhatna jobban dolgokat az anyától, aki a napja 99%-át a gyerekkel tölti?
2021. okt. 20. 06:53
 13/42 anonim ***** válasza:
64%

Leultetni mind a kettot es elmondani h Jucika a ti gyereketek es ti felelossegetek es mit tartasz te jo ak a gyereked nevelesevel kapcsolatban. Ferjel kozolni szinten azt h oke h az anyja de azota sokal fejlodott a tudomany es mar nem az ervenyes ami 40eve es ha nem all ki a gyermek vedelmeben melletted akkor megis milyen apa akar lenni? Mire tanitja a gyereket? Arra h masok velemenyenek kell megfelelni akkor is ha nem az a jo?

Majd pontosan leirni elolvastatni veluk a gyerekkel kapcsolatos szabalyokat.

Valszeg azert elnek egyutt mert kulon a mai viszonyok mellett osszehozni egy kulon lakas szinte lehetetlen !

2021. okt. 20. 07:33
 14/42 anonim ***** válasza:
91%
Tehát a férjeddel van problémád, de az anyósod akarod elküldeni a francba.
2021. okt. 20. 07:39
 15/42 anonim ***** válasza:
65%
13, tanulja inkább azt a gyerek, hogy apunak kuss a neve, ha nem ugyanazt gondolja, mint anyu? Hogy apuról ne is feltételezzük, hogy önálló gondolatokra képes, tuti csak azért mond bármit, mert az anyja is ezt mondja?
2021. okt. 20. 07:43
 16/42 anonim ***** válasza:
60%

Ferjedet kell elkuldened a francba. Aztan az anyjat. Mi az h az a tuti amit anyu mondd!??? TE vagy most a friss anyu, szoval az a tuti amit te mondasz! Az anyjanak ad igazat? Akkor lakjon az anyjaval.

:D be$zårok

2021. okt. 20. 07:50
 17/42 anonim ***** válasza:
45%

16, gondolom, te se feltételezed a férjedről, hogy van agya, önálló gondolatai, ugye?

Miért kell azt hinni, hogy a férjet az anyja irányítja? Ő saját magától nem gondolhatja, hogy nem zavarja, ha a gyerek látja a tévét?

2021. okt. 20. 07:54
 18/42 anonim ***** válasza:
77%

Az jön le abból amit írtál, hogy férjed nem foglalkozik a neveléssel, csak hagyd rá az anyjára. A többi válaszoló szerint ez van rendben?:)

Neccesnek hangzik a helyzet. Többen is jól írták, itt a férjed a fő ludas.

Pl ha nálunk én rászólnék az anyjára, hogy tartsa be amit kérek, ha nem is állna mellém, de legalább kimaradna belőle (sajnos).

Nem hiszem, hogy tudok neked igazán jó tanácsot adni. Én anyós első két köre után kéretnem volna a férjemet, hogy tegye helyre az anyját, mert ha én teszem, azt mindenki megbánja. És ha erre nekem azt mondta volna, hogy tiszteletlen vagyok, a válaszom az lett volna, hogy döntse el kitől akarja a második gyerekét, amellett álljon ki.

Én úgy vagyok a párkapcsolattal, hogy mindegy miről van szó, a párom mellé állok. Ha valami nem oké, azt meg vele négyszemközt beszélem meg. De nem hoznám olyan helyzetbe, hogy szerintem anyámnak van igaza, és nyíltan hagyom cserben, amikor ott az anyám is. Még ha együtt is laktok, akkor is párként kell közösen fellépnetek, egy egységként.

Nincs lehetőség költözésre?

Szüleidhez sem tudsz elmenni legalább egy kis időre?

2021. okt. 20. 08:07
 19/42 anonim ***** válasza:
74%
Ha a férjed sem áll ki, akkor dobd a csávót.
2021. okt. 20. 08:23
 20/42 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem előszór a pároddal kell megértetned, hogy téged vett el és kutya kötelessége kiállni melletted és ha baja van maximum 4 szemközt utána elmondhatja, hogy nem ért veled egyet de az másra nem tartozik, ha pedig nem akkor dugjon az anyjával.

25/f

2021. okt. 20. 08:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!