Fizetnétek anyóstartást?
Jogilag holtig tartó haszonélvezeti joga van, nem tulajdonos. Fizetem a rezsit, takarítok, mosok, bevásárolok.
Lakbért kér tőlem, amiért itt lakhatok. Ti fizettek ilyesmit? Én ezt nem tudom hova tenni. Főleg azok után, hogy kisebb felújításokat is kifizettem.
Azért lakunk itt, hogy ne vigyék el a feje felől, mert képtelen már bármit elintézni és nem is telne rá neki. A férjem csendben bólogat.
#12, lehet, hogy a kérdéshez közvetlenül nincs köze, de nem lenne baj a felszín mögé látni. Ugyanis ha a kérdező esetleges tulajdonrésze ment el az adósságok visszafizetésére, úgy a mama kérhet ugyan bérleti díjat, a kérdező viszont kérheti vissza a pénzét.
Tisztábban kéne látni, hogy az öregasszony jogosan pampog-e.
Amúgy fizetnék-e? Fizetne a rák, elköltöznék bármi áron,ha a nevedre vannak a közüzemek bekötve köttesd ki, aztán bacódjon meg.
A férjed meg egy semmirekellő ha erre bólogat, milyen undorító családba sikerült neked beházasodni...
"Ugyanis ha a kérdező esetleges tulajdonrésze ment el az adósságok visszafizetésére, úgy a mama kérhet ugyan bérleti díjat, a kérdező viszont kérheti vissza a pénzét."
Kitől? Milyen jogon?
Jól értem hogy neked és a férjednek volt 50-50%-ban házatok,
Ezt eladtátok a mama miatt mert adósságai voltak.
És utána odaköltöztetek a mamához?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!