Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Beleegyezés nélkül nevelt...

Beleegyezés nélkül nevelt gyermek vállalása?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok a párommal élünk és a szüleivel. Külön házrészben de egy helyen. Anyósom nevelőszülő. Ezzel nem is lenne semmi probléma csakhogy nem minden gyerek fér el az ő lakrészükben. A mellettünk lévő szobában is van egy 15 éves tini lány aki cseppet sem mutatja az alkalmazkodás halvány szikráját sem. Sorozatosan problémák vannak vele és úgy került ide hogy anyósom se engem se a páromat nem kérdezte meg erről. Folyamatosan délig aludt egész nyariszünetben míg a többieknek már 7-kor kelni kellett. Állandóan kivételezik vele anyósom, pedig semmire nem lehet megkérni, hazudik, cigizik a lakásban pedig többször is szólva lett neki hogy nem kéne, teljesen hülyének néz minket. Mi viseljük el ha neki éjszaka van kedve zuhanyozni de odaát este 8 után egyik gyerek se tusolhat. Tehat van házirend úgymond a többieknek de mivel ő itt van velünk rá nem vonatkozik és viseljük el.

A párom nevén van minden anno nyilatkozott arról hogy folytathatja itt anyósom a neveloszuloi tevékenységet. Viszont most már mi is szeretnénk közös babát és nem szeretnénk a kicsivel nyomorogni mikor ez a különrész gyakorlatban is a miénk lenne.

Erre megint jön egy gyerek erről sem kérdezett meg minket. Így konkrétan fogalmam sincs hogy gondolja hogy majd gyereket vállalunk egy szobába. Nyilván szeretnénk a kicsinek mindent megadni tehát egy gyerek szobát is. Szóval teljesen tanácstalanok vagyunk, itt élünk de mégsem, nem látom fernek hogy mi alkalmazkodjunk mindig. Hisz nekünk is jogunk van a privát szféra kialakulására. Én elhiszem hogy ez a munkája meg pénze van belőle de mi a nyugalmunkkal fizetünk meg ezért. Pénzünk nincs arra hogy elmenjünk párom meg amugy se hagyná itt ami az övé. Elküldeni se akarjuk őket de nagyon jó lenne valami köztes megoldás. Es örülnénk ha az anyósom nem venné a gyerekekkel egy kalap alá mert már felnőttek vagyunk. Próbálunk velük erről beszélni, de jó lenne pár tanács.

2021. szept. 7. 16:34
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Költözzetek el mondjuk..
2021. szept. 8. 10:53
 32/38 anonim ***** válasza:
90%
Meg van adva, hogy egy gyermeknek hány négyzetméter területet kell számolni. Most ha anyós többet mondott, mint ami van, azzal a gyerekeknek sem tesz jót. Hazudott, hogy megkapja őket, közben meg helyhiány van. Én nézném a gyerekek érdekeit is. Minden tiszteletem a becsületes nevelőszülőké, de vannak köztük is olyanok, akik sz@rn@k a feltételekre, csak felvehessék a pénzt a gyerekek után. Szerintem ő ebbe a kategóriába tartozik.
2021. szept. 8. 11:21
 33/38 anonim ***** válasza:
90%

#32, sz@rn@k a feltételekre, csak felvehessék a pénzt a gyerekek után. Szerintem ő ebbe a kategóriába tartozik.

Ja. Lehet, hogy ebből van a ház is. Amit gyorsan a gyerek nevére írattak, nehogy baj legyen ebből egyszer.

2021. szept. 8. 11:30
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Vajon a 15 éves lány miből veszi a cigit, amikor már a legolcsóbbnak a csomagja is 1200,- körül mozog?
2021. szept. 8. 11:36
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

És csak annyi a gond ezzel, hogy a lakásban dohányzik! ...15 évesen!!!😃

2021. szept. 8. 11:47
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
#34, lesz az 1700 is...
2021. szept. 8. 11:59
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg pláne!

Nem tudom mert szerencsére nem dohányzom.(10 éve leszoktam), csak legutóbb amikor apósomnak vettem, ilyesmi körül mozgott.

2021. szept. 8. 13:28
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Miért is éltek anyósnál?

"Külön" lakás, ó hogyne, egy francokat, látszik.

Vonjátok vissa a megállapodást, AZTÁN vállalhattok gyereket, kérdés, mennyire lesz neki jó a sok másik fogadott gyerek mellett. Én mondjuk eleve nem élnék anyóssal egy telken.

2021. szept. 9. 10:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!