Bántalmaz a fiam apja. Családvédelmi szolgálat védelme alatt állnánk,de nem az én pártomat fogják. Elmehetek-e a fiammal az apa beleegyezése nélkül ha a családvédelem hivatalból átirányít a másik a lakóhelyemhez ?

"Családvédelmi szolgálat védelme alatt állnánk,de nem az én pártomat fogják"
Talán, mert nem neked van igazad!
Erről ennyit.

Nem értem hogy miért vannak ellened? Ha nem irsz le olyan fontos informaciokat ami ennek az oka,akkor nem tudunk segiteni.
Ennek ellenere a ferjed nem férfi. Férfi ilyet nem tesz. Inakk hívnám állatnak. Undorító. Persze egy nálamnál gyengebbet én is jól neg tudok verni....

Mert nem magyarázkodni akartam, hanem a tényállást és a lényeget - hogy elég-e ha a családvédelem hivatalból jelzi az áthelyezést - leírni elsősorban.
Ez egy nagyon kicsiny falu Csongrád megyében. Sok bántásban volt részem,De jött A fiam apja,hinni akartam benne.Mégse sikerült megismernem teljesen,igaz lett egy fiúnk.Nehezen működik egy párkapcsolat úgy ha ott van anyuci,apuci is akiknek kipanaszkodja magát ,ezzel ellenem fordítva őket. Így a családba se sikerült a beilleszkedés . Máig sem ismernek és minden tettem mögött hátsó szándékot vélnek belelátni.Az anya váltig állítja a fia sose ütött meg, holott 2x is a szeme láttára történt,sőt az egyik alkalommal a fiam a karjaimban volt. A papa állt közénk.Egyszoval sose volt magán szféra ha nézeteltéréseink is adódtak. Majd közöttünk is megszűnt a kommunikáció. Ugyanis a gondok ott kezdődtek h amíg várandós voltam és az újszülött babámról gondoskodtam,addig ő - láttam a saját szememmel - más utakon járt. Végleg elszállt a bizalmam. Innentől kezdve hiába közeledett. Amiért pedig én nem engedtem,vált még ellenségesebbé velem szemben. Cssk hogy a legutóbbi 3pofont megemlítsem aztért kaptam mert azt mertem mondani nincs szükségem a segítségére hogy néhány vitamint a tubusába visszapakoljak. A minap ezt még a saját szemembe belenézve is letagadta a fiam apja,holott ezt is látta a mama . Sőt még ő állította le, mert képes vagyok feljelenteni. Mindent képesek letagadni. Az itteni családvédelmis nő pedig issza a szavaikat. Ezért nem az én pártomat fogják. Hárman vannak ellenem. Bizonyítékom pedig nincs. :( Tehetetlen vagyok.
Eleve tele van rejtett agresszíóval. Csak ismét egy példát hozzhassak fel,a legutóbb képes volt szétverni az öklét a ház betonfalába mert valaki nem tette vissza a kondi(falusi épület) kulcsát a postaládába.
Visszatérve a bántalmazáshoz. Az utolsó eset előtt csak annyit mondtam hogy büszke lehetsz magadra . Ugyanis megérkezett a fiam 3hónapra visszamenőleges 102ezer forint. Amiről nem hogy nem is értesített de el is költötte a kocsijavítására ami több mint egy hónapja a szerelőnél állt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!