Mit gondoltok a két új csöppségről, akik egyszerre látták meg az újévet?
Nagyon jó kezekben lehetnek és biztos vagyok benne, hogy fényes jövő áll előttük. Az M1 kiemelte, hogy az egyik baba már 4. lesz a családban tehát csak van értelme a családvédelmi programnak és az egészségügyért felelős államtitkár személyesen is megjelent. Azt hiszem ez is bizalmat ébreszthet a páciensek körében és nem értem, hogy sokan miért kifogásolják az egészségügyet mikor szemmel láthatóan a mentősök is önzetlenül látták el profin a feladataikat szilveszter éjjel is. Azt hiszem nagyon meg vannak becsülve. Negatív kommentek légyszi kíméljenek! A kérdésem pedig eleget tesz a szabályoknak és a szólásszabadsághoz való jognak!! Köszi.
üldözési mániád van?
egyébként szíjjártó jutott rólad az eszembe aki két éve kijelentette hogy januárban nőtt a születésszám ami a kormány családvédelmi programjának az eredménye.tavaly már kussolt,mert akkor januárban már csökkent..
Igazából nem tudom eldönteni, hogy melyik vagy az alábbiak közül:
- retardált,
- troll,
- bérkommentelő?
Mindegy is...a kérdésed nevetséges, az pedig nagyon szomorú, hogy már egy gyerekszületésbe is bele kell keverni a politikát.
Egyébként meg mit lehetne mondani? 2 gyerek, a fene sem tudja, hogy mi lesz belőlük. Lehet, hogy Nobel-díjas tudósok, az is lehet, hogy tömeggyilkosok. Valószínűbb, hogy átlagpolgárok, mint a többség.
Nyilvana kerdezo szerelmes a kormanyba. Es mint tudjuk a szerelem vak.
Ki a francot erdekel ket ismeretlen csecsemo csak azert mert egy adott idopontban szulettek?
"Úgy gondolom mindennek van egy határa, és az hogy két újszülött gyermekkel kapcsolatban akarsz veszekedést szítani az bőven túllépi a határt."
Ráadásul én jelentettem is, ennek ellenére még mindig fent van....
#9: JA hogy ami nem tetszik valakinek azt már jelenteni kell. Éljen a szólásszabadság!
Amúgy baromi őszinte kérdésnek szántam és lehet ostobának nézni, de ez a naiv véleményem. Nem vagyok Fideszes, de jó, hogy sok gyerek születik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!