Mit gondoltok a két új csöppségről, akik egyszerre látták meg az újévet?
Nagyon jó kezekben lehetnek és biztos vagyok benne, hogy fényes jövő áll előttük. Az M1 kiemelte, hogy az egyik baba már 4. lesz a családban tehát csak van értelme a családvédelmi programnak és az egészségügyért felelős államtitkár személyesen is megjelent. Azt hiszem ez is bizalmat ébreszthet a páciensek körében és nem értem, hogy sokan miért kifogásolják az egészségügyet mikor szemmel láthatóan a mentősök is önzetlenül látták el profin a feladataikat szilveszter éjjel is. Azt hiszem nagyon meg vannak becsülve. Negatív kommentek légyszi kíméljenek! A kérdésem pedig eleget tesz a szabályoknak és a szólásszabadsághoz való jognak!! Köszi.
"Azt hiszem nagyon meg vannak becsülve."
Sosem értem, ha valaki trollkodik, miért kell a ló túloldalára átesni? Ezzel még vitatkozni sem lehet, annyira túl van tolva.
Nemrég született a második gyerekünk. A kórház önmagában életveszély. Annak örülök, hogy mindenki élve távozott. Nem volt olyan egyszerű történet. Cefet állapotok vannak. Többet ilyen kockázatot nem vállalunk. Részünkről ennyi.
A mentősöket szerintem nem befolyásolhatja, hogy szilveszter van, nyilván nem fognak pezsgőzni meg dajdajozni, nekik ha szolgálatban vannak az munkanap (ugyanúgy mint nekem a saját munkámban) és sehogy máshogy nem láthatják el a feladatukat mint önzetlenül és profin. Egyébként a mentősökkel nekem mindig pozitív tapasztalataim voltak. Hálapénzeket nem tudok nekik adni, de megbecsülöm őket az biztos.
Őszintén megvallva, k*rvára leszarom kik ezek, engem még az sem érdekelne ha meghalnának.
-_("✓)_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!