Van annál nagyobb bizonyíték tarlós alkalmatlanságára, mint az, hogy a felújítások egyszerre vannak besűrítve 2-3 hónapba, és mindenféle túlzás nélkül lehetetlen a közlekedés szinte egész Budapesten?
Értem én, hogy fogyatékos vagy, csak ne reklámozd.
Egyébként pedig az, hogy az ellenzék megbukik, az csak azt bizonyítja, hogy retardáltak azok, akik elmennek a választásokra, mert az ország nagyrészének az intelligenciája egy zacskó chips szintjén van. Épp ezért a szavazatok száma ebből a szempontból nem releváns.
Malepower:
Értem én, hogy nyeregben vannak a fiúk, de mire fel ez a gúnyolódas? Miért jó neked, ha belerokkan az ország a kedvenceid hatalmába? Erre élvezel otthon?
A kérdés pont arról szól, hogy EGYSZERRE túl SOK dolog épül, túl sok a felújítás. Már bocs, de akkor mégis mibe is rokkanna bele az ország?
"Van annál nagyobb bizonyíték tarlós alkalmatlanságára, mint az, hogy a felújítások egyszerre vannak besűrítve 2-3 hónapba, és mindenféle túlzás nélkül lehetetlen a közlekedés szinte egész Budapesten?"
A gond az kérdező, hogy neked fogalmad sincsen mi történik és miért, de persze rögtön megkeresed, hogy emiatt Tarlós alkalmatlan lenne.
Tarlós alkalmas, mert MOST történnek felújítások, munkálatok - annyi, hogy alig bírsz tőle közlekedni.
Amikor a vizes VB miatt volt építkezés - akkor azzal volt bajotok, pedig mennyi minden megmaradt belőle pont a budapestieknek. Amikor elmaradt az olimpia és eltoltak egy csomó fejlesztést későbbre - hiszen már nem sürgős - akkor meg azért volt a hiszti, hogy de ezt is meg ezt is meg azt is mostazonnalmegkellcsinálniéselveszikabudapestiektőlapénzt balblabla. Akkor meg az volt a baj, hogy nem csinálják még azokat is rögtön meg. Csak majd.
Igen, a felújítások, építkezések forgalom korlátozással járnak. Igen, amikor egyszerre csinálnak sok dolgot, akkor nagyon rossz. de ha nem csinálják akkor még rosszabb. Ott van az M0 felújítás. Kegyetlen, nem csak a budapestieknek, mindenkinek aki ott akar átjutni a hídon. Már alig várom, hogy vége legyen. De tudom, hogy meg kell csinálni, láttad te is mi történt az olaszoknál azzal az útszakasszal aminél nem csinálták meg időben.
A felújítások időjárás függőek is. Nem mondom hogy ne lehetne okosabban vagy gyorsabban csinálni - miért ne lehetne ha van rá pénz. Nálunk is csináltak már forgalmas útszakaszon javítást 2 nap alatt és olyanon ami elkerülhető volt, majdnem ugyanakkora távot 3 hónap alatt. Látható a különbség - de pénzben is. A városunk költségvetése nem tudja minden szakasz felújításánál ugyanazt a többlet pénzt megfizetni ami miatt gyorsabban lesz készen. Sajnos.
"Amikor a vizes VB miatt volt építkezés - akkor azzal volt bajotok, pedig mennyi minden megmaradt belőle pont a budapestieknek."
Iszonyatosan nagy kiadás a fővárosi lakosoknak, 0 haszon az embereknek. Semmi nem maradt meg a budapestieknek.
Takácska, húzz már a felmenődbe innen.
"Nem döglök meg, mert egeszségesen élek és jókedvűen."
(Remélhetőleg) nem sokáig.
Szerinted két évvel ezelőtt Tarlós tervezte meg a mostani dugókat.
Megsúgom neked, ezt még csak nem is Karácsony tervezte, hanem a körülötte lévő inkompetens banda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!