Arra mi a bizonyíték hogy a FIDESZ lop?
Nos igen, miután átírtak pár törvényt lásd. pl a Lex Tiborcz néven elhíresült módosítást...
Tudod a trafis rendőr sem bünteti meg magát gyorshajtásért.
Semmi! Ha lenne, már meglovagolták volna.
De hát mit mondjon a szegény mezei ellenzéki, ha erre programozták?
Nincs semmi bizonyíték. Egyszerűen az ellenzék közölte, hogy minden pénzt ellopnak és kész.
Olyan apróság, hogy most nem hitelt vesznek fel, ahanem visszafizették a korábbit, a beruházások megvalósulnak, a fizetéseket emelik, a költségvetésből mindenre több pénzt adnak és még egy rakás családi adókedvezményre, CSOK-ra is maradt pénz, az nem számít. Most lopják el a pénzt szerintük és nem korábban, amikor mindezek nem tudtak megtörténni ugyanabban az országban, ugyanúgy uniós pénzek mellett és ugyanúgy jó gazdasági helyzetben.
De logikát, értelmet én már régóta nem keresek az ellenzéki megnyilvánulásokban.
Pár százezres fizetésből hogy lehet milliárdokat felhalmozni, hm?
AKI TUDJA A MEGOLDÁST KÖNYÖRGÖM TANITSON MEG ENGEM IS!
Ja?
A kérdés jó! A balogok szerint az a bizonyíték, mert a propagandájuk azt állítja. Márpedig - ahogy hangoztatják - ptopagandának hinni gyenge elméjűség...
Mi a lopás?
A Szeviép-ügy nem az ! Miért? Mert az csőd! Miért csőd? Mert 400 alvállalkozó teljesítette a vállalását csak nem kapta meg azt 11 mrd ft ellenértéket, ami járna nekik. Pedig a Szeviépnek a teljes összeget kifizette a magyar állam.
Konkrét összeg van. Károsultak is vannak! A pénz pedig egyszecsak eltűnt! Ááá... Ez nem lopás.... Ez csőd!
Akkor mi a lopás????
Az amit OV csinál! Minden megépül, mindenki ki van fizetve, nincs károsult.... Tehát nem a Szeviép, nem az Mszp, hanem OV a tolvajok fejedelme....
Értem én.... Hogyne érteném.... És még nem is beszéltem a Megyeri-hídról, vagy a Négyes metróról, Alstrom-ügyről és társaikról....
És a sok mezei böszme csodálkozik, hogy a többséget nem tudják se megvezetni, se félelmet kelteni bennük! 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!