Mi a bizonyíték arra, hogy inkább Fidesz közeliek kaptak trafikot?
nálunk a városban 2 társaság kapta meg a 29 dohánybolt mindegyikét. mind a 3 illető és családja bizonyithatóan volt fideszes politikus, vagy kocsmapajtások 100éve vagy rokon. de a vagy helyett irhatnák és-t is. nekem ez elég bizonyíték. ahol szoci kapott az csak azért lehtett mert ex szoci volt és mostmár fideszes.
hála jó égnek a mai nappal nálunk 1 sem birt megnyitni mert szegények olyan sötétek hogy 2 honapja kilincselgetnek a kocsmákba meg a boltokba hogy hogyan müködik a dolog. azok meg ugy elzavarták öket hogy azota sem térek magukhoz
ott volt a szekszárdi hangfelvétel is.. sok egyéb mellett, olvasgass errefelé is.
"Én úgy tudom sok baloldali is nyert pályázatot."
Akkor te nagyon rosszul tudod.
" Nincs semmi bizonyíték. Dehát egyesek ufókat is látnak..."
Tételezzük fel, hogy a nyád sincs. Akkor téged ki ellett meg?
Nyert baloldali is, legutóbb olyan információm voltak, hogy 4 MSZP-s és 2 Jobbikoshoz köthető nyert.
Ők lehetnek, akik erősítik a szabályt, vagy a politikai vonatkozásukon kívül is "jó emberekkel" ápolnak megfelelő baráti viszonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!