Ha a szélsőjobbosok elhiszik tiszaeszlárt (pedig nincs rá bizonyíték), akkor miért nem hiszik el a holokausztot (amire többmillió bizonyíték van)?
Miért ilyen következetlenek?
Vagy csak a gyűlölködés a céljuk és csak azt hiszik el, ami feljogosítja őket a gyűlölködésre?
Én ugyan nem vagyok szélsőjobboldali, bár te minden bizonnyal oda sorolnál, ha ismernél; én nem hiszem, hogy a zsidók ölték volna meg azt a lányt, hiszen a judaizmusban nincs emberi áldozat.
A holokausztról meg annyit, hogy elhiszem, hogy történtek atrocitások, sőt, a számokat sem kérdőjelezem meg, de aránytalannak tartom, hogy a kommunizmus sokkal több áldozatáról miért nincs annyi megemlékezés, és miért lehet kollektíven bűnösnek ítélni egy népet - főleg az "antifasizmus" nevében.
+ akkor miért nem hiszik el a holokausztot (amire többmillió bizonyíték van)?"
Ha egyet mutatsz azonnal el fogják.
Nem nagyon érdekel ez az egész bár amit a hiradásokból hallotam, napjainkban is nem tudom kiknek vannak szektái.
-------------------------------------------------
Mindennap ez folyik mindenhonnan, de hogy hánym magyart nyirtak ki arról egy hang sincs.Miért nem németországban van ez hanem nálunk mikor a német3ek csinálták ezt az egészet.Ami megtörtént az megtörtént a jövővel kellen foglakozni nem a multtal.
frakk meleg, az ufó mondta.
ez is bizonyíték.
Akik "nem hiszik el" a holokausztot, azoknak nem a bizonyitékok hiányoznak, hisz sajnos az van bőven, hanem szeretnék ujrakezdeni a zsidogyilkolást.
Csakhát abbol nem esznek!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!