A szélsőjobbosok miért foglalkoznak többet a holokauszttal, mint a zsidók?
Ezt csak te hiszed így!
A holoüzlet nagy üzlet, még ma is pereskednek ahol találnak fogást. Sok sok zsidó lett belőle milliomos.
Arról nem is beszélve hogy ha minden érv kifogy akkor ez a mindíg kéznéllévő fegyver.
"Ezt csak te hiszed így!"
mit? nézd már meg a kurucot, többet foglalkoznak a holokauszttal, mint báremlyik más médium...
"A holoüzlet nagy üzlet, még ma is pereskednek ahol találnak fogást. Sok sok zsidó lett belőle milliomos.
Arról nem is beszélve hogy ha minden érv kifogy akkor ez a mindíg kéznéllévő fegyver."
talán nem kellett volna megtörténnie, akkor nem pereskedhetnek...
meg hát amint covenant is írja, szerintük meg sem történt, meg nem történt dolgokról pedig nagyon hasznos órákat beszélni...
Hülye kérdés.
Semmivel sem foglalkoznak többet vele.
Amúgy meg a f@szom kivan már a holokamuval.
"Hülye kérdés."
Semmivel sem foglalkoznak többet vele."
miért? tán nincs elég bizonyíték rá? elég felmenni a kurucra
"Amúgy meg a f@szom kivan már a holokamuval."
akkor tűrd be!
Radikális jobboldalinak tartom magam, de:
1. A kuruc az egy vicc.
2. A holokauszt megtörtént.
3. Be kéne fejezni a holokauszt és a második világháború kapcsán a 80 éves öreg bácsikák zaklatását. Pláne bizonyíték nélkül. Még mindig szemtanúk vallomásaira alapoznak olyan ügyekben amik ugye már több évtizede történtek. Komolyan mennyire hiteles ez már?! Az összes háborús bűnöst elkapták már.
4. A hónapban kb most gondoltam rá először, hála neked.
"elgondolkoztató a dolog... és most jövök rá, h szerintem a zsidók foglalkoznak a legkevesebbet a holokauszttal - mindenki csak sajnálja/emlegeti/tagadja/gúnyt űz belőle/stb. de szerintem ők már csak csendben akarják h békén hagyják őket."
Jaja szerintem is ez lehet az oka, hogy rendszeresen újabb kártérítési perekkel rukkolnak elő. Szerintem nagyon unják már.. igen.. és szeretnék, ha szó sem esne erről többet. Valóban emiatt lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!