Mi a bizonyíték arra, hogy inkább Fidesz közeliek kaptak trafikot?
Figyelt kérdés
Van -e bizonyíték, hogy fideszesek kaptak inkább trafikot? Én úgy tudom sok baloldali is nyert pályázatot. Szerintem az nem bizonyíték, hogy egy baloldali trafikos, aki nem nyert a trafikpályázaton, az azt mondja hogy Kis Pista a faluba fideszes és ő biztos azért kapott trafikot2013. júl. 1. 18:10
31/36 anonim válasza:
Komolyan, szerintem te valamelyik kormánytag vagy aki itt gyúr az emberek semmibevételére.
32/36 anonim válasza:
ki sem nyitották a vesztes trafikpályázatot:
33/36 anonim válasza:
Én vagyok a sz.r dobálós! A minap jelent meg az egyik fideszes képviselőnk írása egy Nógrád megyei fideszes ujságban,hogy mszp-hez közeliek is kaptak ill nyertek pályázatokat. Miért nem sorolja fel tételesen,hogy kik? Nem teheti? Milyen titkot sértene meg vele ? Most meg megint jönnek az olajszőkítés mizériával és olyan ad megbízást az ügy felmelegítésére, akinek a neve már akkor szóba jött!!!
34/36 anonim válasza:
Olyan bizonyíték,hogy Gyulai Zsolt azt mondja:"barátom itt egy koncesszió neked,de csak azért ,mert fideszes vagy"olyan nincs,de az én ismeretségi körömben csak fidesz rajongók nyertek.Közülük azért volt egy aki mutyi nélkül,az ő falujában ugyanis nem volt más pályázó,de ha lett volna úgy akkor is ő nyer.Az én lakhelyemen öten pályáztunk helyiek,politika mentesek vagyunk mindannyian...nem is nyertünk,nyert egy Fideszes polgármester(a testvérének)ötöt,és nyert a kormányhivatal főtanácsosának férje ,akit jól ismerek 13-at. Világosabb a napnál ez a történet,csak az a baj,hogy most én szívok miatta,de majd túléljük ezt is,mint a többi "segítőszándékú" politikai lépést.
35/36 anonim válasza:
Na 34/35-öt lepontozó az utánam következő válaszára mit szólsz ! Szerintem NEKI is igaza van. A bányabéka feneke alatt vagytok. Ahogy a vezéretek megszólalt és amit nem mondott az is ló.szr és azért többet vártam tőle. Már-már unalmas és szánalmas. Ti egy szószátyár ,szájkaratés,semmit nem csináló , másokon élősködő ,tehetetlen GYÜLEVÉSZ banda vagytok
36/36 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!