Lehetne a férjem szüleit "anyunak, apunak" neveznem? Mivel nekem nincsenek szüleim jól esne de nem merem megkerdezni tőlük. Ti mit gondoltok?
21!
Ha feléjük is szokás lenne, akkor az esküvőn a férj szülei már mondták volna
20!
Attól, hogy vattacukorba csomagolod, a tény nem változik. De nézd inkább innen: lehet, én is anyós vagyok. Lehet, ha a fiam lánya ezzel fordulna hozzám, ugyanezt a választ adnám.
kérdezze meg tőlük a párd. Neki őszintén meg fogják mondani, hogy tetszik-e nekik az ötlet vagy sem. Ő meg majd elmondja neked avégeredményt. Valahogy így: anyu, mit szólnál hozzá, ha a Juli ezentúl anyunak hívna? Baj lenne?
Erre gondolom majd kap egy őszinte választ.
25!
Nem? Szerintem tök egyertelmu lenne gratulálni a házasságkötés után és "Zsuzsi, most már hivatalosan is csaladtag vagy, szólíts bennünket anyunak meg apunak". De nyilván nem úgy van.
Hmmm. Igazából lehetsz úgymond az örökbefogadott gyerekük viszont nem tudom hogy ragaszkodsz e a szülőesített nevekre.
Ha jó szülei a párodnak akkor veled is törődni fognak. Anyóst meg apóst is nyugodtan megkérheted arra hogy tanítsanak meg neked dolgokat.
Főzést, varrást, szerelést stb
Nem para. Meg közös programok is mehetnek - mozizás, étterem, kiállítások stb.
Amiatt ne érezd rosszul maga mert vágysz az ilyesmilyen dolgokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!