Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Lehetne a férjem szüleit...

Lehetne a férjem szüleit "anyunak, apunak" neveznem? Mivel nekem nincsenek szüleim jól esne de nem merem megkerdezni tőlük. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

2021. szept. 5. 08:28
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
95%
Felénk simán szokás apóst/anyóst apukának/anyukának szólítani.
2021. szept. 5. 09:28
 22/48 anonim ***** válasza:
57%
Ne inkább
2021. szept. 5. 09:28
 23/48 anonim ***** válasza:
24%

21!

Ha feléjük is szokás lenne, akkor az esküvőn a férj szülei már mondták volna

2021. szept. 5. 09:29
 24/48 anonim ***** válasza:
72%

20!

Attól, hogy vattacukorba csomagolod, a tény nem változik. De nézd inkább innen: lehet, én is anyós vagyok. Lehet, ha a fiam lánya ezzel fordulna hozzám, ugyanezt a választ adnám.

2021. szept. 5. 09:31
 25/48 anonim ***** válasza:
83%
23, képzeld, attól, hogy szokás, még nem ezek szokott indítani a család az esküvőn...
2021. szept. 5. 09:34
 26/48 anonim ***** válasza:
95%

kérdezze meg tőlük a párd. Neki őszintén meg fogják mondani, hogy tetszik-e nekik az ötlet vagy sem. Ő meg majd elmondja neked avégeredményt. Valahogy így: anyu, mit szólnál hozzá, ha a Juli ezentúl anyunak hívna? Baj lenne?

Erre gondolom majd kap egy őszinte választ.

2021. szept. 5. 09:38
 27/48 anonim ***** válasza:
70%

25!

Nem? Szerintem tök egyertelmu lenne gratulálni a házasságkötés után és "Zsuzsi, most már hivatalosan is csaladtag vagy, szólíts bennünket anyunak meg apunak". De nyilván nem úgy van.

2021. szept. 5. 09:51
 28/48 anonim ***** válasza:
76%

Hmmm. Igazából lehetsz úgymond az örökbefogadott gyerekük viszont nem tudom hogy ragaszkodsz e a szülőesített nevekre.

Ha jó szülei a párodnak akkor veled is törődni fognak. Anyóst meg apóst is nyugodtan megkérheted arra hogy tanítsanak meg neked dolgokat.

Főzést, varrást, szerelést stb

Nem para. Meg közös programok is mehetnek - mozizás, étterem, kiállítások stb.

Amiatt ne érezd rosszul maga mert vágysz az ilyesmilyen dolgokra

2021. szept. 5. 09:53
 29/48 anonim ***** válasza:
38%
En nem tennem. Raadasul te szerintem valami anyai apai gondoskodast fogsz varni toluk. Pedig nokent a kapcsolatba sokat kell tenned, nem masra tamaszkodni. Ha megromlik a kapcsolatod a fiukkal, nem melled fognak allni. Meg egy szomszedninivel is jobb osszebaratkozni aki lanyakent szeret, mint pont egy parkapcsolatba bevinni ezt.
2021. szept. 5. 09:57
 30/48 anonim ***** válasza:
95%
Kérdezd meg őket nyugodtan. Ha kicsit is normálisak, értékelni fogják hogy annyira szereted őket mintha tényleg a szüleid lennének. Arra a bunkóra meg ne hallgass aki még csak fel se fogja milyen seggfej...
2021. szept. 5. 09:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!