Szerintetek hogy kéne megkérdeznem, hogy ne tűnjön tolakodásnak a részemről?
Figyelt kérdés
Szóval..az a helyzet, hogy az elmúlt egy hétben lent voltak nagyszüleimnél a keresztanyukám, neki a férje, és a férjének a kislánya (nem közös gyerekük) én a lánnyal nagyon jól kijövök, mondhatni egyik legjobb barátnőm, egy hétig voltak lent, de olyan hamar elrepült mintha 2 nap lett volna. Mivel jól éreztem magam, ezért telt gyorsan. Ritkán látom őket, mert Budapestiek, én pedig Pesttől 250 km-re lakom. Kb másfél évente látjuk egymást, volt mikor havonta de most a vírus miatt ritkán. Tegnap mentek haza, és iszonyatosan hiányoznak, de főleg a lány. Sírtam is, mert biztos hogy sokára látom megint, és ez nagyon elszomorít. Arra gondoltam, igazából nevelőapukám hozta fel a témát, mert látta hogy magam alatt vagyok, ezért azt tanácsolta, hogy írjak rá keresztanyukámra, hogy mi lenne ha augusztusban (mert most júliusban szarvasra mentek kirándulni) elmennék vonattal Pestre hozzájuk pár napra, amikor a lány nem az anyukájával van, hanem ott az apukájával és keresztanyukámmal. Albérletbe laknak, de elég nagy ház, hely lenne, csak nem merem megkérdezni, mert mivan ha tolakodásnak veszik? Nem illik magamat úgymond "meghívatni" vendégségbe, nekem kicsit gáznak tűnne...Mit gondoltok?2021. júl. 26. 18:16
1/10 anonim válasza:
Ha nevelőapádnak ilyen jó ötletei vannak miért nem ti hívjátok meg magatokhoz?
2/10 A kérdező kommentje:
Most mi bajotok van?
Leírok egy tök normális, és érthető kérdést, erre még ebbe is bele tudtok kötni...
#3 Mert a lány még csak 10 éves, a szülei pedig munka miatt nem tudják lehozni, illetve most voltak lent.
2021. júl. 26. 18:39
4/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, miért?
2021. júl. 26. 18:45
5/10 anonim válasza:
Lány vagyok, miért?
A szex miatt
7/10 A kérdező kommentje:
16 vagyok
2021. júl. 26. 19:03
8/10 anonim válasza:
#9 Ja, csak azért mert 10 éves, már szóba sem állhat vele?
De utálom az ilyen felszínes embereket, mint amilyen te vagy.
9/10 anonim válasza:
10 éves a legjobb barátnőd? Ez vagy kamu, vagy nem 16 éves vagy, inkább 13, max.
De ha valós: ne hívasd meg magad. Menjetek Pestre, de gondoskodjatok szállásról. Aztán találkozhattok. Azt is lehet, hogy megírjátok, mentek Pestre, segítenék e szállást keresni. Lehet, hogy erre meghívnak.
10/10 anonim válasza:
Mi telne megoldani amugy? Csak némi beszédbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!