Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek ciki lenne tőle...

Szerintetek ciki lenne tőle megkérdezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok 18 éves lány vagyok és az van, hogy egyáltalán nincsenek barátaim. Most érettségiztem, suliba se voltak soha úgy igaz barátaim és amióta elballagtunk nem is kerestük egymást. Szóval nincs senki akivel beszélgethetnék, akivel közös programokat szervezhetnék.

Ellenben az unokatesom aki 20 éves tele van barátokkal, és most egy pár napra a barátaival mennek a Balatonra nyaralni. Nekem is úgy hiányzik ez, hogy barátokkal menjek. Anya szerint kérdezzem meg az unokatesomat hogy nem mehetek-e el velük, de nem tudom, nem lenne ciki? Vagy nem tűnne ráakaszkodásnak? Ráadásul nem ismerem a barátait, az nem biztos hogy szeretnének engem. Szerintetek?

2019. aug. 6. 08:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%
Bátraké a szerencse!
2019. aug. 6. 08:26
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ha jóban vagytok az unokatesóddal, és nem csak egy elég szűk baráti társasággal megy, akkor egyáltalán nem gáz.
2019. aug. 6. 08:31
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Hát, ha szeretnél barátokat, akkor kockáztatnod kell. Hajrá!
2019. aug. 6. 08:41
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
(És amúgy te is kreálhatsz baráti társaságot: meghívsz pár ismerőst. Előbb-utóbb valaki eljön, aztán lehet építkezni.)
2019. aug. 6. 08:42
 5/14 anonim ***** válasza:
68%
Ha nem akarja hogy menj úgyis leráz valahogy (betelt a szállás pl.), úgyhogy csak nyugodtan. Ha meg nem érzed magad jól akkor valami kamu indokkal még mindig hazamehetsz. Beteg a macskád.
2019. aug. 6. 09:03
 6/14 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem meg ne kérdezd meg.

Ha együtt mennek nyaralni, akkor valószínűleg egy összeszokott társaság, és te nem illenél a képbe. Nem rosszindulatú szeretnék lenni, én is megyek a barátaimmal nyaralni, szeretem az unokatesóimat is,de nem vinnék magammal egyiket sem, mert nem éreznék magukat jól a rengeteg belsős poén miatt, a már kialakult sztorik miatt.

Ellenben átérzem a helyzetedet, nekem sem voltak sokáig barátaim, mindössze annyit tettem azért, hogy legyen, hogy magamat adtam.

Hívj el ismerősöket, hátha sikerül barátkozni 😊

2019. aug. 6. 09:19
 7/14 anonim ***** válasza:
92%

Ez attól is függ, te mennyire tudsz alkalmazkodni és mennyire vagy megbízható. Voltál már egyáltalán buliba?

Jól éreznéd magad, ha rajtad kívül mindenki piálna, táncolna, hülyéskednének, te pedig meg sem tudnál szólalni? Megbotránkoznál, ha előtted füveznének? Kiakadnál, ha melletted smárolnának? Vagy valaki ájulásig részegedne? Ezek mind előfordulnak egy huszonéves társaságban, lehet, az unokatesód tartana attól, hogy otthon elmondod és akkor lőttek az ő bulijainak is. Én feszengnék az unokabátyám előtt egy buliban, mert tudom, hogy megszólna, amiért sörözöm. Nem tudnám magam elengedni.

2019. aug. 6. 09:39
 8/14 anonim ***** válasza:
89%
De neked azok az emberek nem a barátaid. Szerintem ez elég szerencsétlenke dolog.
2019. aug. 6. 10:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne kérdezhetnéd meg? Megmondhatod, hogy Te még nem jártál ott vagy ha jártál, azt, hogy szívesen elmennél még egyszer. Ott még új embereket is ismerhetsz meg.
2019. aug. 6. 10:25
 10/14 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem sem olyan jó ötlet oda bekéredzkedni.

Nem lenne lehetőséged inkább valami nyári munkára? Én életre szóló barátságokat kötöttem nyári munka alatt.

2019. aug. 6. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!