Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek ciki lenne tőle...

Szerintetek ciki lenne tőle megkérdezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok 18 éves lány vagyok és az van, hogy egyáltalán nincsenek barátaim. Most érettségiztem, suliba se voltak soha úgy igaz barátaim és amióta elballagtunk nem is kerestük egymást. Szóval nincs senki akivel beszélgethetnék, akivel közös programokat szervezhetnék.

Ellenben az unokatesom aki 20 éves tele van barátokkal, és most egy pár napra a barátaival mennek a Balatonra nyaralni. Nekem is úgy hiányzik ez, hogy barátokkal menjek. Anya szerint kérdezzem meg az unokatesomat hogy nem mehetek-e el velük, de nem tudom, nem lenne ciki? Vagy nem tűnne ráakaszkodásnak? Ráadásul nem ismerem a barátait, az nem biztos hogy szeretnének engem. Szerintetek?

2019. aug. 6. 08:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is inkább nyári munka.. nekem nagyon pofátlanul hatna ha bekéreckednék az unokatesóm társaságába azért hogy barátokat szerezzek... :( teljesen más lenne, ha meghívna, de így nagyon furán jön ki. Esetleg internetes oldalakon ismerkedni? Vagy nem ciki egyáltalán elmenni egyedül sétálni, parkba, strandra, és ha valakit látsz még egyedül akkor odamenni hozzá. Mész egyetemre? Ha igen, a gólyatábor is jó ötlet ismerkedés szempontjából. :)
2019. aug. 6. 12:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A 6-osnak részben igaza van, nehéz egy összeszokott társaságba utólag, külsősként beilleszkedni. Viszont ha egy kicsit is intelligensek, akkor lesz pár ember, akik érdeklődni fognak irántad, beszélgetnek majd veled, így valahogy csak beilleszkedsz majd közéjük, csak ne legyél szégyenlős! Az a legrosszabb, hogy az unokatesód árnyékában jársz majd csak, őt nem hagyod a barátaival lenni, elengedni magát, így a végén azt fogod elérni, hogy ő is kellemetlenül fogja érezni magát, nemcsak te.
2019. aug. 6. 19:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kapcsolatban van az unokatesóddal? Ha feszéllyezne egy közös buli, akkor ne, de ha semmi gond azzal, ha látjátok egymást ilyen helyzetben is akkor hajrá! Tudod, nekem is be kellett járjam ezt az utat két éve. Egy általános iskolás barátommal vettem fel a kapcsolatot, aki nemsokra rá bemutatott a barátainak. Majd egy nagyobb társaságnak is. Kezdetben fura volt, hogy egy 30 fős csapatból egy embert ismerek igazán, párral meg csak néhányszor találkoztam. Nem koslathattam utána egész idő alatt, így elkezdtem barátkozni. Elején nagyon nehéz volt, de sikerült. Neked is menni fog, csak nyitottnak kell lenni és próbálkozni kell!
2019. aug. 6. 19:34
 14/14 anonymousreview60 ***** válasza:

Nem hogy dícsérnétek a próbálkozását, hogy tágítaná a komfortzónáját!

Kérdező, kérdezz rá! Ha összejön, akkor lehet belőle jó buli, szociális képesség javulás, szüzességelvesztés, akár párkapcsolat is.

Ha nem jön össze, akkor diákmunkázz!

2019. aug. 9. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!