A nagybácsimtól megkérdeztem hogy mennyi ideig tart az út Budapestről Londonba erre a nagynénim felhívott hogy te Londonba akarsz menni hajléktalannak? Ilyet hogy képzelhetnek rólam?
"ti mit szóltok milyenek a rokonaim?"
Semmit. Nem ismerjük a rokonaidat, csak elénk tártál egy szituációt, mindenféle kontextus nélkül. Ebből még az sem derül ki, hogy a nagynénéd őszintén aggódik-e érted, vagy szánt szándékkal akadályoztatni akar, nem tudjuk. Azt meg pláne nem tudhatjuk itt a képernyő másik feléről, hogy a rokonaid mikor mit és miért gondolnak rólad.
Én a helyedben nem foglalkoznék ezzel sokat, feltételezem, ők másban nőttek fel, így más a kialakult értékrendjük is. Legközelebb a Google maps-t kérdezd meg.
Azon aggódj inkább, hogy nagynénéd mentálisan visszamaradott és rögtön hozzákölt valami egetverő baromságot.
Ilyeneket inkább nézz meg a neten.
Ez a nagynenedet minositi, nem kell foglalkozni vle.
Biztis kifejtette miert gondolja, hogy ott hajlektalan lennel...ha nem akkor csak korlatolt, eloiteletes.
Mindenesetre: jelenleg már nem olyan konnyu munkat talalni Angliaban. A brexit ota valtozas van. Nekem tobb ismerosom hazakoltozott, mert "nehezebb lett az elet es inkabb itt probalkoznak tovabb".
Ettol.fuggetlenul, aki felkeszult es tenyleg kint akar elni es elore szerez munkat vagy kint talpraesett, az nem lesz "hajlektalan" :-). Szoval nagynened aggodo tulzasa talan inkabb az ismereteinek hianyaabol fakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!