Titeket nem idegesítene, ha az anyátok folyton megkérdezné, hogy hová mentek?
2 generációs házban lakunk, alul anyámék, az emeleten én, a feleségem és 2 gyerekünk.
Mikor el kell mennünk, és összetalálkozunk az anyámmal folyton megkérdezi, hogy hová megyünk. Nem értem 40 elmúltam, milyért érdekli hogy hová megyek? A feleségem is panaszkodott már, hogy mikor indul az ikrekkel megkérdezi hogy hová mennek. Nem értem nem mindegy neki?
Akik ilyen helyzetben vannak, akár anyukák/anyósok milyért olyan fontos ez? Ha bármi történne úgy is egymást hívnánk és nem őt...
Akkor anyud költözzön kisebbe.
De miért baj hogy megkérdezi? És ha történik valami? Rólam is mindig tudják hol vagyok éppen, nem szokás nálunk titkolózni!
Mekkora szemét, hogy érdeklődik..leszakad a szátok, ha megmondjátok neki, hogy boltba, játszótérre vagy ide és ide megyünk?!
Ebből problémát csinálni 40 évesen azért elég nevetséges nem gondolod?
Nem, magamtól mondom. A férjemmel élek és mindig tudja, hogy hová megyek és kábé meddig vagyok. Ugyanez fordítva. Egy háztartásban szerintem ez a minimum.
Ha messzire vagy több napra megyek, azt pedig a 30 és 200km-re lakó anyámék és anyósom is tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!