Nem olyan, hanem pontosan ezt teszi. És a célját is tökéletesen eléri vele:)
2016. dec. 22. 20:21
2/22 anonim válasza:
Engem idegesíteni, én a helyedben beszélnék vele erről ha jó kapcsolatotok van. Nekem párom ilyen tisztaságmániás.
2016. dec. 22. 20:28
3/22 anonim válasza:
Nem biztos, hogy rosszindulatból teszi.
Én pl. mindent megszagolok, még amit frissen vasalva veszek ki a szekrényből, azt is.
Igaz, ezt otthon csinálom, de volt, hogy úgy kellett magamat visszafogni, hogy idegen helyen ne tegyem.
Ha ezt anyósként tenném a menyemnél, tuti, hogy ő is begőzölne, pedig nincs benne rossz szándék, csak egy (hülye) szokás.
2016. dec. 22. 20:30
4/22 A kérdező kommentje:
Én is mindent megszagolok. Nem tudom, rosszindulatból teszi-e? De láthatatlan szöszöket csipeget...
2016. dec. 22. 20:38
5/22 anonim válasza:
Ezen csak az problémázik, aki akar.
A komoly problémákat hogy szoktad megoldani ha ennyire labilis az idegrendszered?
2016. dec. 22. 20:39
6/22 anonim válasza:
Kedves Kérdező, a 4-es hozzászólásodra azt válaszolnám, hogy rosszindulatból teszi e, azt a kapcsolatotok és a természete alapján tudod eldönteni.
Ha nem egy gonosz boszorka és a kettőtök viszonya is normálisnak mondható, akkor nem rosszindulatból teszi.
Elvégre a fia is örökölte valakitől a tisztaság mániáját.
Ne foglalkozz vele, csipegessen! :)
2016. dec. 22. 20:50
7/22 anonim válasza:
Szerintem megkérdezhetnéd a feleségedet, hogy vajon kényszeres-e nála, vagy direkt célozgat. Mert ez tényleg kétesélyes és lehet hogy feleslegesen hergeled magad, de az is lehet, hogy van okod rá. (És sikerült pont nem a kérdésre válaszolnom:D)
2016. dec. 22. 20:56
8/22 anonim válasza:
6-os vagyok.
Bocsánat, most látom, hogy nem te írtad a férjed tisztaságmániáját.
Nem baj, a többit úgy gondolom, ahogy írtam. :)
2016. dec. 22. 21:00
9/22 anonim válasza:
Engem idegesített. Ezért oldottam meg úgy az életemet, hogy az anyós ne tudjon házipapucsban átcsattogni, amikor csak kedve tartja és ha mégis megteszi, ne legyen alkalma ellenőrizni a ház legapróbb zugait is. Ha ennyire takaríthatnékja van, takarítson otthon, biztosan ott is van mit.
2016. dec. 22. 21:04
10/22 anonim válasza:
Nekem a nagypapám csinálta ezt a saját lakásában, amiben egyedül lakott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!