Ha megkérdeznétek a gyereketeket, hogy a szobájában van-e, és ő pedig nemmel felel (amikor ott van), mit reagálnátok?
3 éves, vagy 30?
Poén volt? Lehet olyan dolgot csinált, amit nem akar az orrodra kötni.
Én is mondtam már páromnak poénból, mikor kérdezte, hogy bent vagyok-e, hogy nem. Aztán pár másodperc múlva leesett neki, hogy akkor hogy válaszoltam volna. 😂
Full poén volt.
#Jsdkkxxkkc
ez erősen arra utal hogy trollkodik itt a kérdező...
Én vagyok a gyerek, nemrég történt meg. Próbáltam vicces lenni, de később mikor kimentem a szobámból, jól lecseszett, azt mondta hogyha mégegyszer így válaszolok, úgy hátsón rúg, hogy "elrepülök mint a győzelmi zászló". Nagyon mérges volt.
Azért írtam a kérdést, mert kíváncsi voltam, hogy ez normális reakció-e, elgondolkodtam azon, hogy lehet tényleg bunkóság volt.
4-es én nem sértődnék meg a hátad mögé osonnék és megkérdezném hogy tetszik hogy ugrattál. Mint tudod a Müllermilk Kapás Boglárka reklám.
Boogiii te a Müllermilk-emet iszod?
Neeeeem!
Ízlik?
Ühü
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!