Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha megkérdeznétek a gyereketek...

Ha megkérdeznétek a gyereketeket, hogy a szobájában van-e, és ő pedig nemmel felel (amikor ott van), mit reagálnátok?

Figyelt kérdés
Vagy ha nincs is gyereketek, csak kepzeljétek el. Milyen érzés fogna el benneteket? Mit mondanátok?

#Jsdkkxxkkc
2021. aug. 15. 20:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9%
Hány éves vagy 12?
2021. aug. 15. 21:07
 12/16 anonim ***** válasza:
12%
Hülye kérdésre hülye válasz :)
2021. aug. 15. 21:07
 13/16 anonim ***** válasza:
86%

Múlt héten játszott velem hasonlót a lányom. 16 éves. Találkozott egyik barátnőjével, és megbeszéltük, hogy este 10-re itthon lesz. Én fél 10-kor elmentem zuhanyozni. Mikor végeztem, írtam neki messengeren. A következő beszélgetés zajlott;

-ugye nem felejtetted el, hogy 10 órát beszéltünk meg?

-neeem anya

Mikor jössz?

-nemsokára

-de 5 perc múlva 10 óra

-tudom anya, ne aggódj!

Merre vagy? Mit csinálsz?

Itthon a szobámban, és veled írogatok! 😂😂

Na akkor majdnem agyoncsaptam!!

2021. aug. 15. 23:27
 14/16 anonim ***** válasza:
85%
Ugy venném mintha igennel felelt volna.
2021. aug. 16. 03:51
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"Na akkor majdnem agyoncsaptam!!"

De miért? Még a hazaérési határidő sem telt le, és tudtad, hogy jól van, mert megnyugtatóan válaszolt neked, szóval még csak azt sem mondhatjuk, hogy rád ijesztett. Akkor miért idegesít fel ennyire ez a gyerekesen idétlen, de teljesen jelentéktelen vicc? Felnőtt vagyok, gyerekem is van (igaz még csak 3 éves), de ezt nem értem.

2021. aug. 16. 15:59
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem nem nagyon tetszene. Alapból úgy mondom ezt, hogy én is nagyon pipa voltam ilyen helyzetben muterra. De hát a szülő látja el a gyereket. Ő csinálja meg a nagyja dolgait. Segíti, támogatja. A legkevesebb, hogy tudja hogy hol van éppen. A mit csinál pontosan kérdésre meg... jó ha tudja a fontosabbakat. De nem mindent. Van magánszféra is, illetve jó ha van egy kuckó, ahova elmenekülhet a gyerek. A szülőnek is éreznie/tudnia kell ezt, el kell fogadnia. De a gyereknek sem minden 5. percben erre kell hivatkoznia! Ne ez legyen a menekülőjegy a tanulás, felelősség alól.
2021. aug. 19. 09:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!