Hogy jelentsük be az anyósoméknak hogy babánk lesz ha utálnak és nem beszélnek velünk?
Figyelt kérdés
Párom szerint el kellene menni hozzájuk, gyorsan közölni, viszont félek a reakciótól hogy valami olyat mondanak ami miatt elbőgöm magam, le sem fognak minket sza*ni és hidegen hagyja majd a dolog őket.
Fél éve kezdtek el minden ok nélkül piszkálni mindenért, miert nem dolgozok többet (vállalkozó vagyok) stb…
Meg a párom is sajnálom hogy ilyen szülei vannak
Egy unokájuk van már
Mit csinálnátok a helyemben?
2021. aug. 18. 17:03
41/41 anonim válasza:
Őszinte leszek én nem akartam elmondani a “kedves anyósnak”, hogy babát várok. ( oka volt)Nyilván a párom ragaszkodott hozzá, a szemembe jópofizott , másnap mikor egyedül voltam otthon konkrétan minden sz.rnak lehordott , és közölte hogy védekezni kellett volna.... azóta nem is beszélek vele. A Fiát pedig próbálja ellenem hangolni...
23hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!