Hogy jelentsük be az anyósoméknak hogy babánk lesz ha utálnak és nem beszélnek velünk?
Párom szerint el kellene menni hozzájuk, gyorsan közölni, viszont félek a reakciótól hogy valami olyat mondanak ami miatt elbőgöm magam, le sem fognak minket sza*ni és hidegen hagyja majd a dolog őket.
Fél éve kezdtek el minden ok nélkül piszkálni mindenért, miert nem dolgozok többet (vállalkozó vagyok) stb…
Meg a párom is sajnálom hogy ilyen szülei vannak
Egy unokájuk van már
Mit csinálnátok a helyemben?
telefonon nem lehet?
fölösleges lenne emiatt menni főleg ha eleve rossz viszony van közetek.
telefon egyszerűbb lenne.
Sehogy. Ha nem beszéltek amúgy se akkor minek nekik mondani?
Amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten.
Mondjuk ha anyámék bármi miatt utálnák a párom, akit én szeretek, lenne bennem annyi gerinc, hogy kiállok mellette és a döntésem mellett, dehát mindenki nem lehet ennyire tökös még férfiként sem.
Mindenesetre én nem lennék szívesen olyannal, aki nem védi meg a családunkat a kretén szüleivel szemben, és én magam sem bírnám nem ezt tenni, pedig mi sosem vállalnánk gyereket.
Ha mindenkeppen el akarjatok mondani akkor ahogy az elozok is irtak kozolje a parod telefonon, vegulis az o szulei.
Vagy esetleg kuldjetek nekik egy kepeslapot amiben megirjatok nekik. De semmikepp se szemelyesen.
Majd mikor a gyerek miatt lesz konfliktusotok (mert lesz, az új élethelyzet, ha kimerítő is, napi szinten ki fogja hozni), akkor is jól "nem fog lemenni a szintedre" ez a konfliktuskerülő here.
Tolmácsolom: magadra fog hagyni és telibeszar, aztán majd megoldod és esetleg besegít, ha eleget könyörögsz.
Ismerem a fajtáját, gusztustalan, jellemtelen lények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!