Hogy jelentsük be az anyósoméknak hogy babánk lesz ha
utálnak és nem beszélnek velünk?
Figyelt kérdés
Párom szerint el kellene menni hozzájuk, gyorsan közölni, viszont félek a reakciótól hogy valami olyat mondanak ami miatt elbőgöm magam, le sem fognak minket sza*ni és hidegen hagyja majd a dolog őket.
Fél éve kezdtek el minden ok nélkül piszkálni mindenért, miert nem dolgozok többet (vállalkozó vagyok) stb…
Akkor szerintem sehogy. majd megtudják az újságból
2021. aug. 18. 19:10
23/41 anonim válasza:
"viszont félek a reakciótól hogy valami olyat mondanak ami miatt elbőgöm magam" Nem azért, de ha ennyire toxikusak és konkrétan nem is tartjátok a kapcsolatot, akkor miért ilyen fontos elmondani? Az alapján amit írsz úgysem számíthatnátok rájuk ha esetleg a gyerekre kéne majd vigyázni, vagy ha el is vállalnák, közben téged idegileg és érzelmileg teljesen a padlóra küldenének. Feleslegesen ne tegyétek ki magatok ilyen negatív energiának, nem kell elmondani és kész. Terhesen pláne nincs szükséged arra, hogy még az ő reakciójukon is görcsölj.
2021. aug. 18. 19:35
24/41 anonim válasza:
Úgy látom, a kérdező meg a férjétől fél! Jó egy család!
2021. aug. 18. 19:48
25/41 A kérdező kommentje:
Nem félek a férjemtől ez butaság!
Igazatok van nem fogok ezen stresszelni, 12 hetes vagyok amugy
Másoknak is most mondanánk el illetve innentől látszódni is fog.
2021. aug. 18. 19:58
26/41 anonim válasza:
Eszembe se jutna bejelenteni, nem vagyok mazochista.
2021. aug. 18. 20:04
27/41 anonim válasza:
Hagyd őket a francba.
A férjed pedig nőjön fel.
2021. aug. 18. 20:31
28/41 anonim válasza:
Nem fogsz ezen stresszelni, hanem ...? Mert azt az ábrándot, hogy odamentek, bejelentitek, 3 perc múlva távoztok és te nem stresszelsz, azt most felejtsd el, olyan nincs!
2021. aug. 18. 20:34
29/41 anonim válasza:
Szerintem elég, ha csak a párod közli velük telefonon, mégis csak a szülei.
Aztán meg majd a nagyszülők eldöntik, hogy közelednek-e felétek, vagy sem.
Bármi is lesz a reakció, egyik füleden be, másikon ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!