Hogy jelentsük be az anyósoméknak hogy babánk lesz ha utálnak és nem beszélnek velünk?
Figyelt kérdés
Párom szerint el kellene menni hozzájuk, gyorsan közölni, viszont félek a reakciótól hogy valami olyat mondanak ami miatt elbőgöm magam, le sem fognak minket sza*ni és hidegen hagyja majd a dolog őket.
Fél éve kezdtek el minden ok nélkül piszkálni mindenért, miert nem dolgozok többet (vállalkozó vagyok) stb…
Meg a párom is sajnálom hogy ilyen szülei vannak
Egy unokájuk van már
Mit csinálnátok a helyemben?
2021. aug. 18. 17:03
1/41 anonim válasza:
Sehogy. Hidd el, jobb az a gyereknek is, ha nem jár a nyakára egy ilyen ember.
2/41 anonim válasza:
miért kéne bejelenteni? nem kell szegény gyerek életét is tönkretenni.
3/41 anonim válasza:
Közölje velük a párod telefonon. És akár rá is kérdezhetne, hogy mi a nagy utálkozás oka???
5/41 A kérdező kommentje:
Szerintük az hogy én a párommal csak a pénze miatt vagyok és élek mint marci hevesen….
Sosem érdekelt a pénz, én vagyok a legboldogabb ember hogy családunk lesz és azzal az emberrel lehetek akit mindennél jobban szeretek, de ők ilyenek sajnos, anyagiakat látnak mindenben
2021. aug. 18. 17:17
7/41 anonim válasza:
5és ezt a párod hagyja? megtűri nekik?
miért akarja sietten közölni velük..
8/41 anonim válasza:
Te sehogy, ha ilyen hülyék. Mondja el a párod, ha akarja, élőben vagy telefonon, az ő baja.
9/41 A kérdező kommentje:
Mármint úgy gyorsan közölni hogy ott nem húzni az időt csak elmondani nekik és jönnénk haza, párom vitakerülő, nem megy le az ő szintjükre
2021. aug. 18. 17:54
10/41 anonim válasza:
Sehogy. Ha, megteszitek, ki akarnak majd békülni, mindenbe bele fognak dumálni, és az életben nem akadnak le rólatok többé. Szóval hagyjátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!