Mit tegyek, ha nincs kapcsolat anyósomékkal, gyerekem nagyszüleivel?
A férjeddel milyen a viszonyuk? Ti közösen hogyan élitek ezt meg, a férjed mit mond? A gyerekre sem kíváncsiak?
Nem kötelező ám jóban lenni velük, meg futni a figyelmük után, vagy te állandó stresszt akarsz a nyakadba?
Es akkor mi van? Anyamek is rosszban vannak nagyanyammal, sikerult 40 eves korukban a sarkukra állniuk vegre.
En ezt mar megtanultam az evek alatt, hogy miért, persze a sajat káromon en is, hogy vele nem jo joban lenni. Halistennek olyan messze koltoztem hogy csak telefonon tud zaklatni, de ott is benyomja a lelkiterrort hetente.
Ez ilyen, meg a legjobb helyeken is van valaki aki ki van utalva a csaladbol, vagy pedig nem, de a hata mogott mindig ki van beszelve. Majd idovel megszokod, meg a gyerek is. Jobb az ha nem mergezed veluk magad.
Semmit.
Mondjuk én egy ilyen férjet lecserélnék, elég gáz, ha ilyen kis dolgokban sem lehet rá számítani.
utolsó válaszoló: férjemet le nem cserélném soha, társam, másik felem - nem akarok giccses lenni, de számomra a legjobb férj, apa, 8 év házasság után is.
Ő is úgy látja, nincs más megoldás, sőt, ő még előbb feladta, mint én.
Neki választania kellett, "kinek az oldalán áll". Nem gondolkozott rajta.
köszönöm a támogatást. Sosem gondoltam volna, hogy így járunk és tudom, hülyeség, de lelkiismeret furdalásom van, mert "elvettem tőlük mindent" állítólag - ne anyagiakra gondoljatok, csak jelképesen támogattak bennünket, de nem is a pénz a lényeg.
Akkor meg egyértelmű, mi a szitu. Nem kell velük erőltetni a kapcsolatot. Ha nem akartok totál elzárkózni, akkor ünnepekre, születésnapra küldtök egy képeslapot, vagy felhívjátok őket 3 percre, de személyesen nem kell találkozni.
Majd jönnek ők még hozzátok ha az egészségük megromlik, főleg ha a férjed az egyetlen gyerekük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!