Csalódtam a nagyszüleimben. Mit csináljak keressem fel őket ezek után? Engem apukám nevelt fel mert anyám kiskoromban lelépett.Ennek ellenére anyám szüleivel tartottuk a kapcsolatot Állítólag imádnak engem meg stb.
NEm lehet, hogy nekik is probléma a helyzetet feldolgozni?
Részvétet nyílvánítani számomra a lehetö legrosszabb dolog,sosem tudom öszintének érezni az ilyen közhelyes szólamokat.
Másrészt meg lehet, hogy nem akarnak megzavarni, fölöslegesen felzaklatni azzal, hogy keresnek, és nem hagynak gyászolni.
Ha ilyen 70-80 közöttiek, akkor simán lehet h náluk nem szokás az, hogy a gyereket ők keressék, neked illik elmenni hozzájuk vagy keresni őket.
Ezek ilyen számunkra érthetetlen berögződések, apósom testvére a mai napig magázza a szüleit...
Azt írod, kérdező, hogy anyukád elhagyott = ők nevelték, az ő felelősségük is, hogy anya nélkül nőttél fel.
Ne várj tőlük semmit.
Állítólag imádnak téged és nem reagálnak arra, hogy egyedül maradtál.
Mi lenne akkor, ha gyűlölnének?
"Azt írod, kérdező, hogy anyukád elhagyott = ők nevelték, az ő felelősségük is, hogy anya nélkül nőttél fel."
AKkor ilyen logikával nem az ő felelősségük, hanem nekik is a szüleiké, hiszen nem tehetnek arról, hogy úgy neveltékk őket, hogy ilyen gyereket neveltek. Vissza lehet menni az őskorig.
Felnőtt ember maga felelős a döntéseiért. Nem lehet egész életünkben a szülőket hibáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!