Csalódtam a nagyszüleimben. Mit csináljak keressem fel őket ezek után? Engem apukám nevelt fel mert anyám kiskoromban lelépett.Ennek ellenére anyám szüleivel tartottuk a kapcsolatot Állítólag imádnak engem meg stb.
Nagyszüleim meghaltak egy év leforgása alatt.
Nekem pedig pont csak apum maradt.
Nagyszuleimmel konfliktus miatt nem tartottam a kapcsolatot az utolsó években.
El nem tudom mondani, mennyire megbántam, amikor a haláluk után megtudtam, hogy mit miért tettek. Nem voltak rossz emberek.
Hidd el, megéri felkeresni őket, legalább a válaszokat megkapod. Hidd el.
Elsőre én is úgy gondoltam, felejtsd el őket.
Nekik nincs szükségük rád.
Neked viszont szükséged lenne rájuk. Ők a kapcsolatod a családhoz, az élethez. Keresd fel őket, vigyél egy apró ajándékot! Legjobb, ha saját magad készíted, amit büszkén átadhatsz nekik. Ha nem fogadnak, akkor kuka, és tényleg el kell feledkezni róluk.
Lényeges, hogy legyél laza és vidám, persze csak értelmes mértékban. Az ilyeneket szívesebben fogadják. Estleg megtudod, mi köti le a figyelmüket. Óvatosan tájékozódj, mehetsz e máskor is hozzájuk, nehogy tolakodónak véljenek.
Micsoda tanácsokat adok, pedig szélesebb családunkban én vagyok a legvisszahúzódóbb alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!