Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, ha nincs kapcsolat...

Mit tegyek, ha nincs kapcsolat anyósomékkal, gyerekem nagyszüleivel?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok mit csinálni, vagy eltűröm, ahogy beszélnek velem és nyíltan semmibe néznek. (Ez nem egyéni érzékenység, környezetemnek, sőt férjemnek is feltűnt, hogy egy szóval utálnak...) Ha egy kicsit is a sarkamra álltam, abból hatalmas balhé, majd sértődés lett. Nem állnak szóba velünk, unokával minimális a kapcsolat. A férjem szülei... Nagyon elszomorító, főleg karácsonykor, de nem tudok mit csinálni. Más is van/volt hasonló helyzetben.

2020. dec. 27. 19:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%
Rossz hogy nincs jó viszonyunk nekünk se. Leszarnak minket. Sosem hívnak el magukhoz és évi 2szer jönnek ők is. Mert alkalom van. Ennyi. Szomorú, hogy nem szeretnek minket. De nem tudom őket megváltoztatni. De elfogadni is nehéz még mindig, hogy nem egy szerető család az övéké.
2020. dec. 27. 21:50
 12/13 A kérdező kommentje:

nem tudom, ki szórakozik azzal, hogy lepontozza a válaszokat, de azt látom, minden kérdésnél akad valaki, akinek ez a legnagyobb élvezet a napjában...

10-es hozzászóló, az a gond, hogy bánt, nem kicsit... Elszomorít az a tudat, hogy a gyerekünk úgy nő fel, hogy lassan azt is elfelejti, hogy kik ők. Ha nagy lesz és megkérdezi, mit mondok neki? Milyen gáz már, hogy úgy emlékszik vissza, hogy az apai nagyszülőkkel nem volt kapcsolat, mert nem jöttek ki a szüleikkel. Nem tudom megérteni. A saját családomban azt látom, a rokonság, még ha eltérő gondolkodású is, igyekszik elfogadni, szeretni, de legalább tiszteletben tartani a másikat. Ebben nőttem fel és egy viszonylag nagy, összetartó családban.

2020. dec. 27. 22:07
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben a saját szüleid még élnek és jó a viszony akkor vígasztaljon a tudat h a gyerekek nem nőnek fel nagyszülő nélkül, nem maradnak ki az élményből.

Sok család van ahol maximum egyik részről élnek a nagyszülők,vagy ahol az egyik féllel jobb a viszony. Az sem jobb sztem ha erőltetitek a kapcsolatot de folyton csak veszekedés van belőle, vagy esetleg ha az unoka fejét kezdik hülyeséggel tömni...

2020. dec. 28. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!