Mit tegyek, ha nincs kapcsolat anyósomékkal, gyerekem nagyszüleivel?
nem tudom, ki szórakozik azzal, hogy lepontozza a válaszokat, de azt látom, minden kérdésnél akad valaki, akinek ez a legnagyobb élvezet a napjában...
10-es hozzászóló, az a gond, hogy bánt, nem kicsit... Elszomorít az a tudat, hogy a gyerekünk úgy nő fel, hogy lassan azt is elfelejti, hogy kik ők. Ha nagy lesz és megkérdezi, mit mondok neki? Milyen gáz már, hogy úgy emlékszik vissza, hogy az apai nagyszülőkkel nem volt kapcsolat, mert nem jöttek ki a szüleikkel. Nem tudom megérteni. A saját családomban azt látom, a rokonság, még ha eltérő gondolkodású is, igyekszik elfogadni, szeretni, de legalább tiszteletben tartani a másikat. Ebben nőttem fel és egy viszonylag nagy, összetartó családban.
Amennyiben a saját szüleid még élnek és jó a viszony akkor vígasztaljon a tudat h a gyerekek nem nőnek fel nagyszülő nélkül, nem maradnak ki az élményből.
Sok család van ahol maximum egyik részről élnek a nagyszülők,vagy ahol az egyik féllel jobb a viszony. Az sem jobb sztem ha erőltetitek a kapcsolatot de folyton csak veszekedés van belőle, vagy esetleg ha az unoka fejét kezdik hülyeséggel tömni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!