Jogos az, hogy elég sértődött vagyok? Többi lent.
Leírom a szituációt:
Párom elvált apuka. Én vagyok az új barátnő, aki jó kapcsolatot ápol a gyerekekkel. A család összes többi tagjával is jóban vagyok, valamiért az anyukája távolságtartóan viselkedett mindig is.
Párom édesanyja hál’Istennek nagyon szereti az unokáit. A gyerekek anyukájával összekapott valamin a mama, emiatt a gyerekeket nem engedte el az édesanyjuk a nagyszülőkhöz.
Párom beszélt az ex-szel, hogy nincs rendjén, hogy a mamát megfosztja az unokáival töltött időtől egy csip-csup ügy miatt.
Mikor ezt a mama tudtára adta, Ő kiöntötte a lelkét, miszerint: neki nincs szüksége műmosolyokra (?), műbájolgásra, ő nem fog meghunyászkodni senkinek, ne költözzünk oda (soha az életben nem terveztük, 1-2 éjszakát aludtunk az apartmanjukban a gyerekekkel), a Párom ne vigyen oda sem engem, sem az utánam levő barátnőit sem.
Az anyukája az esélyét nem adta meg, hogy megismerjen. Én mindig tisztelettel beszéltem velük. Soha nem volt “műmosoly”.
Ami a legrosszabb, hogy mindezt úgy, hogy lehetőleg kicsit haljam is, de nem a szemembe.
Mikor eljöttünk onnan, megejtette a szokásos mosollyal (ami ezek szerint mű) egybekötött integetést.
Ti ezt hogy emésztenétek meg? Engedjem el? Mi lesz mondjuk karácsonykor, egyéb ünnepekkor?
Tehát havi több hétvégén ott vagytok náluk és vendégként kell kezelniük, ráadásul a gyereket is felügyelni kell hétköznap? Nem csodálom, hogyha besokallt a párod anyukája. Valószínűleg nem belőled van kifejezetten elege, hanem abból, hogy a párod "természetesnek veszi", hogy hétvégente visz téged is és ott alszotok a szüleinél illetve, hogy a menye is bármikor beállíthat és valószínűleg természetesnek veszi, hogy vigyáznak a gyerekre.
Ha jól értem, akkor most is fel vagy háborodva, hogy ki lett jelentve, hogy nem vagytok szívesen látva és elegük van, fáradtak és pihenni szeretnének. Gondolom, hogy mivel nem tudják a második házat kiadni, így kénytelenek ők takarítani utánatok és lezárni sem tudják, hanem fizetni kell folyamatosan a rezsit, télen fűteni, nyáron karbantartani, ha nem mentek, akkor takarítani (mármint, ha amúgy ti takarítjátok az egész házat és nem anyós).
A másik fiáról meg még nem is beszéltünk, valószínűleg ő még több terhet rak a nyakukba.
Ha nagyon ott akartok aludni, akkor esetleg ajánljátok fel, hogy kiveszitek az egyik házat és fizetitek a rezsit, illetve, amikor nem mentek, akkor fogadtok takarítónőt, aki rendben tartja, hogy két heti egyszer ki legyen takarítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!