Jogos az, hogy elég sértődött vagyok? Többi lent.
Leírom a szituációt:
Párom elvált apuka. Én vagyok az új barátnő, aki jó kapcsolatot ápol a gyerekekkel. A család összes többi tagjával is jóban vagyok, valamiért az anyukája távolságtartóan viselkedett mindig is.
Párom édesanyja hál’Istennek nagyon szereti az unokáit. A gyerekek anyukájával összekapott valamin a mama, emiatt a gyerekeket nem engedte el az édesanyjuk a nagyszülőkhöz.
Párom beszélt az ex-szel, hogy nincs rendjén, hogy a mamát megfosztja az unokáival töltött időtől egy csip-csup ügy miatt.
Mikor ezt a mama tudtára adta, Ő kiöntötte a lelkét, miszerint: neki nincs szüksége műmosolyokra (?), műbájolgásra, ő nem fog meghunyászkodni senkinek, ne költözzünk oda (soha az életben nem terveztük, 1-2 éjszakát aludtunk az apartmanjukban a gyerekekkel), a Párom ne vigyen oda sem engem, sem az utánam levő barátnőit sem.
Az anyukája az esélyét nem adta meg, hogy megismerjen. Én mindig tisztelettel beszéltem velük. Soha nem volt “műmosoly”.
Ami a legrosszabb, hogy mindezt úgy, hogy lehetőleg kicsit haljam is, de nem a szemembe.
Mikor eljöttünk onnan, megejtette a szokásos mosollyal (ami ezek szerint mű) egybekötött integetést.
Ti ezt hogy emésztenétek meg? Engedjem el? Mi lesz mondjuk karácsonykor, egyéb ünnepekkor?
Szóval akkor a mama összeveszett a párod exével,de az ostora rajtad is csattant,hogy ne menj oda,ne költözzetek oda.
Eléggé érthetetlen ez a mama részéről.
Egy ideig ne nagyon menj a mamához,az ünnepekkor és összejövetelekkor pedig ignorálod,nem foglalkozol vele.
A férjed mama pici fia lehet. Gondolom őt dobta ki az asszonya is.
"Mama szeme fénye más nőé lesz és nem az enyém? Huu hogy rohadjon meg, ide ne merjen jönni.."
Mióta vagytok együtt a pároddal? Nem lehet, hogy csak MÉG nem kedvel? (Többek közt azért, mert elzárkózott.) Én még lehet, bevállanék karácsony, szülinap szintű összejöveteleket, ha a párom is szeretné.
Elhiszem, hogy bántó a viselkedése, de még jobban megdöbbent, hogy az unokáira sem kíváncsi a kis pukkancs.
1,5 éve vagyunk együtt. Mindig is éreztem, hogy távolságtartó velem. A Párom édesapja közvetlen, vele többet beszélgettem.
Az ex feleséggel tartja a kapcsolatot, a gyerekek gyakran vannak náluk nélkülünk is.
Egyébként nem szívleli a volt feleséget sem, csak a gyerekek miatt mézes-mázaskodik vele.
A párom ettől függetlenül nem anya pici fia, mint már említettem is. Vele sem törődik annyit, mint a másik fiával. Erről is lehetne még mesélnem, de ez már felesleges.
A lényeg, hogy 2 nagy házuk van és mi jelenleg kiadó apartmant keresünk a hétvégére, hogy valahol hármasban tudjunk aludni.
Sosem élősködtünk rajtuk. 1-2 alkalommal megvendégeltek (reggeli, ebéd).
Nekünk csupán ennyi segítség kellett volna, hogy hétvégente legyen egy fix hely, ahol tisztálkodunk, alszunk hármasban. Ez is azért, mert csak hétvégente járunk “haza”, távol dolgozunk a szülővárosunktól, a gyereket pedig nem utaztatjuk egész hétvégén, hogy ott legyünk, ahol egyébként lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!