Anyosod belenyulkal -e a hutotokbe, kiszolgalja e magat? Ferjed egyeb rokonai belenyulnak e?
Nalunk siman van, hogy ha pl anyos atjon, benyul a hutobe, sogoromnak ad pl abbol az etelbol, amit kulon a gyerekeknek csinaltam, pedig nekik foztem rendeset es abbol is ettek. Vagy multkor latom, hogy eszi a dinnyet az udvaron..
Amig valamit csinaltam, addig a hutoben levo egesz dinnyet felvagta es szelt maganak, kivitte es ette az udvaron. De nem is szolt..Vagy pl. elszaladok boltba mikor itt van, es latom hogy all neki kipakolni, amiket vasaroltam es tenne el az en konyhamba ide oda a cuccokat....de pl. ferjem novere is csinalta ezt.
Onnallo csaladi hazunk van, a ferjemmel felesbe vettuk. Ezek a dolgok nem furak?????
Ebbol igyis ugyis harag lesz. Nem, nem normalis, anyosodnal gond van. De ha megmondod neki, hogy ne nyulkaljon, ugyis megharagszik, es a ferjednel fog panaszkodni. Ezutan mar dontsd el te, hogy megeri e neked a vitat.
Nekem megerne, hozzam ne jojjon csak ugy at senki, foleg ne ugy, hogy utana kinyissa a hutomet. Nalunk ez nem szokas. Max innivaloert.
Az gáz, amikor a gyereknek készített kaját megeszik, de azt jelezni kellett volna, hogy ahhoz ne nyúljanak
Számomra természetes, hogy a család benyul a hűtőbe. Anyósom meg is teszi. Az após nem, de csak azért nem mert hozzá szokott hogy kiszolgálják
Nem gondolom rosszindulatnak, csak sima neveletlenség.
Az anyós nagyon otthon érzi magát nálatok - ahogy ő is felajánlotta, hogy érezzétek magatokat otthon náluk - és a nagy közvetlenségben átlépett egy határt.
Valahogy beszélni kellene vele, hogy azzal nincs gond, hogy belenyúl, de kérdezze, hogy mit ehet meg onnan.
Nálunk a szülő nem vendég, hanem családtag, úgyhogy igen, nyugodtan belenyúlhat.
Ha kér dinnyét és én adok neki, vagy ő szolgálja ki magát, mindegy. Pont ugyanannyi dinnye fog elfogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!