Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyosod belenyulkal -e a...

Anyosod belenyulkal -e a hutotokbe, kiszolgalja e magat? Ferjed egyeb rokonai belenyulnak e?

Figyelt kérdés

Nalunk siman van, hogy ha pl anyos atjon, benyul a hutobe, sogoromnak ad pl abbol az etelbol, amit kulon a gyerekeknek csinaltam, pedig nekik foztem rendeset es abbol is ettek. Vagy multkor latom, hogy eszi a dinnyet az udvaron..

Amig valamit csinaltam, addig a hutoben levo egesz dinnyet felvagta es szelt maganak, kivitte es ette az udvaron. De nem is szolt..Vagy pl. elszaladok boltba mikor itt van, es latom hogy all neki kipakolni, amiket vasaroltam es tenne el az en konyhamba ide oda a cuccokat....de pl. ferjem novere is csinalta ezt.

Onnallo csaladi hazunk van, a ferjemmel felesbe vettuk. Ezek a dolgok nem furak?????

2021. aug. 6. 00:30
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
95%

Ebbol igyis ugyis harag lesz. Nem, nem normalis, anyosodnal gond van. De ha megmondod neki, hogy ne nyulkaljon, ugyis megharagszik, es a ferjednel fog panaszkodni. Ezutan mar dontsd el te, hogy megeri e neked a vitat.

Nekem megerne, hozzam ne jojjon csak ugy at senki, foleg ne ugy, hogy utana kinyissa a hutomet. Nalunk ez nem szokas. Max innivaloert.

2021. aug. 6. 05:41
 12/36 anonim ***** válasza:
22%
És nálad szokott olyan lenni, hogy használsz ékezetet? 🙄
2021. aug. 6. 06:22
 13/36 anonim ***** válasza:
31%

Az gáz, amikor a gyereknek készített kaját megeszik, de azt jelezni kellett volna, hogy ahhoz ne nyúljanak

Számomra természetes, hogy a család benyul a hűtőbe. Anyósom meg is teszi. Az após nem, de csak azért nem mert hozzá szokott hogy kiszolgálják

2021. aug. 6. 07:08
 14/36 anonim ***** válasza:
5%
Nem idegen helyen van, hanem a fia hazaban. Gondolom ha ti elmentek hozzajuk nem kertek mindig engedelyt mikor a hutobe kell nyulni. Egy szelet dinnye meg gondolom nem vag foldhoz. Az meg hogy elpakol inkabb orulj neki hogy segiteni akar.
2021. aug. 6. 07:25
 15/36 anonim ***** válasza:
82%

Nem gondolom rosszindulatnak, csak sima neveletlenség.

Az anyós nagyon otthon érzi magát nálatok - ahogy ő is felajánlotta, hogy érezzétek magatokat otthon náluk - és a nagy közvetlenségben átlépett egy határt.

Valahogy beszélni kellene vele, hogy azzal nincs gond, hogy belenyúl, de kérdezze, hogy mit ehet meg onnan.

2021. aug. 6. 07:34
 16/36 anonim ***** válasza:
84%
Ahány ház, annyi szokás. Mi pl még barátoknál is benyúlunk a hűtőbe, ha együtt töltünk egy egész napot és esetleg még az éjszakát is. Nálam is benyúlhatnak akár még a felnőtt gyerekeim barátai is a hűtőmbe, amikor pl kerti partit tartanak, de kérdezés nélkül nem eszik meg senki semmi olyat, ami a háziaké. A szűk családban vegyes a kép, a már nem itthon lakó fiam is benyúlhat a hűtőmbe, bármit kivehet, megehet, megihat, a testvérem is, a szüleim is, de ők nem teszik, mert ritkán jönnek és tartózkodók. Én is benyúlhatok a szüleimnél a hűtőbe, a testvéremmel is nagyon szoros a kapcsolat, de el tudom fogadni, hogy vannak olyan családok - szerintem ebből van több - ahol ez nem szokás. Sértődés nélkül el tudnám fogadni, hogy valaki ezt nem nézi jó szemmel, ezért azt tanácsolom, első körben beszélj a férjeddel, hogy tőled ez a viselkedés idegen, próbáljátok ezt megoldani, hogy benned se legyen tüske. Anyósod nyilvánvalóan nagyon otthon érzi magát nálatok, de érthető, ha ez neked sok.
2021. aug. 6. 07:37
 17/36 anonim ***** válasza:
84%
Nem szokás. Pláne főtt kaját megenni. Nem otthon van. Saját anyám, ha itt van pár napot, mert messze lakik, ő sem szolgálja ki magát. Állandóan mondani kell neki, hogy ehet bármit, nincs kiszámolva a kaja
2021. aug. 6. 07:38
 18/36 qkker1 ***** válasza:
40%
Havonta kiírod, ahelyett, hogy helyre raknád a rokonságot!
2021. aug. 6. 08:43
 19/36 anonim ***** válasza:
3%

Nálunk a szülő nem vendég, hanem családtag, úgyhogy igen, nyugodtan belenyúlhat.

Ha kér dinnyét és én adok neki, vagy ő szolgálja ki magát, mindegy. Pont ugyanannyi dinnye fog elfogyni.

2021. aug. 6. 08:59
 20/36 anonim ***** válasza:
9%
Anyós nyugodtan benyúlhat a hűtőnkbe, ahogy az én anyám is. Nem vagyunk irigyek.
2021. aug. 6. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!