Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyosod belenyulkal -e a...

Anyosod belenyulkal -e a hutotokbe, kiszolgalja e magat? Ferjed egyeb rokonai belenyulnak e?

Figyelt kérdés

Nalunk siman van, hogy ha pl anyos atjon, benyul a hutobe, sogoromnak ad pl abbol az etelbol, amit kulon a gyerekeknek csinaltam, pedig nekik foztem rendeset es abbol is ettek. Vagy multkor latom, hogy eszi a dinnyet az udvaron..

Amig valamit csinaltam, addig a hutoben levo egesz dinnyet felvagta es szelt maganak, kivitte es ette az udvaron. De nem is szolt..Vagy pl. elszaladok boltba mikor itt van, es latom hogy all neki kipakolni, amiket vasaroltam es tenne el az en konyhamba ide oda a cuccokat....de pl. ferjem novere is csinalta ezt.

Onnallo csaladi hazunk van, a ferjemmel felesbe vettuk. Ezek a dolgok nem furak?????

2021. aug. 6. 00:30
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
97%
de. mi lenne, ha ezt neki jelezned? ne legyen mar valaki ekkora pofatlan fsz
2021. aug. 6. 00:32
 2/36 A kérdező kommentje:

Mert nem tudom, hogy ez pofatlansag e? Vagy masnal ez a szokas? En tudom hogy ilyet nem csinalnek, bar nekem is szokta mondani, hogy erezzem otthon magam.

Amugy en nem vagyok irigy, szivesen adok, de ez kicsit fura azert.

2021. aug. 6. 00:37
 3/36 anonim ***** válasza:
97%
Mondjuk szolj neki, ha ott lakna és közös haztartas akkor oké, de igy nem.
2021. aug. 6. 00:39
 4/36 anonim ***** válasza:
98%
Számomra is furcsa. Mindenképpen azt látnám jónak, ha rákérdeznél erre. Talán még senki nem kérdezett rá, ezért azt hiszik, ez a természetes. Nyugodtan, higgadtan, szépen, ha lehet.
2021. aug. 6. 00:44
 5/36 anonim ***** válasza:
95%
Van, aki így szokta meg, van, aki nem. Én is csak akkor nyúlok más hűtőjébe, ha előtte engedélyt kértem/kaptam rá. Nálunk viszont a közeli barátoknak is egyből fel van ajánlva, hogy szabadon használják a konyhát, beleértve a hűtőt is. Ha ennyire zavar a dolog, a férjeddel beszélj, ő adja elő a dolgot az anyjának.
2021. aug. 6. 01:25
 6/36 anonim ***** válasza:
98%
Amikor elkeztem olvasni azt hittem együtt éltek anyósnál. Nagyon pofátlan amit csinál!!!
2021. aug. 6. 01:29
 7/36 anonim ***** válasza:
98%

Nálunk ilyen nincs

Vendégségbe jöttek hozzánk látogatoba,hiába család

Nem tudhatod,kinek mi,és miért van a hűtőjében

Lehet benne egy dinnye amit pl a szomszéd néni kért meg,hogy vegyek

Lehet,hogy van süti is amit a barátnőm szülinapjára viszek

Ne haragudj,de sértődés ide vagy oda.. rájuk kell szólj normálisan,hogy ez így nektek nem fér bele

Férjed ehhez mit szól?

Anyós szokta csinálni,hogy megnézni mi van a hűtőben, mert alapból kíváncsi természetű

De ha meglát valamit mindig rá kérdezz,hogy lehet belőle venni, szóltunk neki,hogy abból nem szabad,mert a szomszéd hűtője romlott el és megkért mindket,hogy hadd rajka be ide a cuccait.. hűtő táskája se volt... forró nyári melegben meg is értem,hogy gyorsan kellett a hűtőnk

2021. aug. 6. 01:35
 8/36 anonim ***** válasza:
64%

Jesszus! Eleve nem költöznék anyós szomszédjába, kizárt, hogy átjáróház legyen a saját lakásom, és kiegye a hűtőmet, vagy belőle kínálgasson bárkit, még ha a férjed testvére is. Az lenne a minimum, hogy elvenném a kulcsot, hogy csak akkor jöhessen, ha beengedem.

Számomra még az ő általa mondott érezzem otthon magam is csak annyit jelentene, hogy nem kérdezem meg, hogy hova ülhetek, simán használnám a mosdót, de a hűtőjét nem túrnám át, akkor meg végképp nem, ha nincs otthon.

2021. aug. 6. 03:00
 9/36 anonim ***** válasza:
97%
Beszélj először a férjeddel erről, hogy az ő családjában ez mennyire szokás. Visszatetsző viselkedés mindenesetre.
2021. aug. 6. 04:55
 10/36 anonim ***** válasza:
94%

...és akkor csodálkozunk, hogy mennyi anyósos kérdés születik itt gyk-n...

Menj àt hozzá és csináld ugyanezt, hátha veszi a lapot.

2021. aug. 6. 05:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!