Anyám koszos kézzel belenyúlkál az arckrémeimbe, mit tegyek? Lehet bajom?
Kiszolgálja magát... A bacikat nem is látod, de ma csipesszel macskaszőröket szedegettem ki belőle. A másikban a hajszála volt...
Azt még el is nézném, hogy használ belőle... De amit odaadtam neki, azt nem használja bezzeg, csak az enyémből...
Legalábbis előtte mosná meg a kezét ha belenyúl. 7.000 forintos speciális Eucerin arckrém, amit nem ő vett, de ugye a házában azt használ, amit akar...
Ahh. Mégis mit tehetnél? A szokásos kérdések, amikre nem lehet válaszolni.
Tudom, ha nem adnád oda megverne apád, aki csoszog, meg amúgy is kikutatná anyád a szobában így tök mindegy.
Semmit nem írtál arról, hogy eddig mit próbáltál meg tenni, mondtad-e neki, hogy volt benne macskaszőr, hajszál is, vagy csak magadban / gyakorin puffogsz?
Próbálhatnád egyébként azzal meggyőzni, hogy az arckrémet közvetlenül arcmosás után kell használni ;)
Mindig az kell neki, amit éppen használok...
Első, neked elmentek?
Igen, mondtam neki, de csak ordibálás van belőle, hogy az ő háza, azt csinál, amit akar, hálátlan, tuti az ő pénzén vettem, nem is az ő haja, húzzál a p....ba és hasonlók...
De amúgy nincs más, aki használná, szóval ő volt...
Max. ha mimden nap hordoznám a táskámban magamnál.
Vegyél egy kis dobozt, amit pl utazáshoz árulnak, és vedd kétfelé a krémet, egyik fele a tied, másikat add anyukádnak (lehetőleg azt a felét, ami az eredeti dobozban van..). A saját dobozodat tedd el magadhoz.
Tudom, így is a "pénzed bánta", de ha másképp rávenni nem tudod anyukádat, hogy ne nyúlkáljon bele, még mindig így tudsz leginkább higiénikus krémet használni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!