Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vesekő gyanújával milyen...

Vesekő gyanújával milyen orvoshoz kell forduljak?

Figyelt kérdés
tegnap 12:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Urologus.
tegnap 12:33
 2/15 anonim ***** válasza:
háziorvos, ő majd ad beutalót oda ahova kell
tegnap 12:51
 3/15 Dr Sauron válasza:

Én nem mentem sem a háziorvoshoz,sem urológushoz,sem nefrológushoz,hanem csináltattam egy fizetős ultrahangot.Nem láttak követ.Valószínűleg vesehomok volt,de ritka nagy fájdalommal járt.

Ha szakorvoshoz mész,ahhoz majd beutaló kell.Kivárod a sorod a szakorvosnál,beszélgettek a tünetekről,majd elküld ultrahangra.

A vizsgálat előtt egy órával igyál sok vizet,nem lesz kellemes,mert feszülni fog a hólyagod.Szedtem Rowatinex cseppet,fenyőízű.Inkább hasznos,mint kellemes.Ha nincs kő,akkor lehet egyszerű fertőzés,azokra meg tabletta kell.Abból is van vény nélkül kapható : Utipro,Canophren.Nekem az Utipro jobb volt.

tegnap 12:51
 4/15 Dr Sauron válasza:
Canephron,nem Canophren.
tegnap 12:52
 5/15 Ypszilon1980 ***** válasza:
84%
Anno én urológiára mentem vesegörccsel, oda nem kell beutaló, bár ha igazolódott volna kő, akkor lehet továbbküld beutalóval nefrológiára. Háziorvos a legjobb megoldás, ultrahangot kérhet.
tegnap 13:00
 6/15 anonim ***** válasza:
Sok narancs facsart citromlé ananászlé tea , meleg időben szénsavas dolgok kóla sör , elmarja kihajtja .
tegnap 13:01
 7/15 A kérdező kommentje:
Na most nálama az a helyzet hogy inkább éjszaka van hogy óránként, van hogy két óránként fel kell keljek, de van amikor napközben is surun kell. Fekve lehet a veskő miattt kell gyarkabban?
tegnap 13:02
 8/15 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Ha vizelési gondjaid vannak, akkor urológia is jó első körben.
tegnap 13:03
 9/15 A kérdező kommentje:
Igazabol mar nekem ez Oktober ota van, novemberben mentem el urologushoz, ott nem lattak semmit sem allitolag, csak az volt szamomra erdekes hogy teli holyaggal mentem, es kipisilettek velem az összeset. A papirra az volt irva hogy Urologia szempontbol nincs tovabbi teendo, de meg arra is gondoltam hogy sztk orevos volt es igy nem kelloen vizsgyalt meg. Gondoltam erdemes lehet elmenni maganba jeleneleg? De van olyan amikor elmulik, de van amikor visszajon ez a problema. Meg arra is gondoltam hogy attol lehet hogy ejszaka megiszok majdnem 1,5l folyadekot mert annyira szaraz a levego es ki vagyok szaradva?
tegnap 13:05
 10/15 A kérdező kommentje:
Én még arra is gondoltam hogy 2 éve folyamatosan szedek vitaminokat, esetleg attól lehetne? Biotech vitamin complex, meg Magnezium.
tegnap 13:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!