Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Másnak is szokott becsípődni...

Másnak is szokott becsípődni a dereka?

Figyelt kérdés
Van egy alap gerincsérvem, ami úgy 15 éve tünetmentes, és részlegesen ugyan, de le tudtam hajolni. Azon kívül csak ritkán csípődött be a derekam 15 év alatt. Nem is műtettem meg. Tegnap meg egyetlen rossz mozdulattól olyan hirtelen megfájdult, hogy ki se tudok egyenesedni, alig tudok járni, kisugárzik a fájdalom minden irányba. Fekve ugyan nem fáj, ha nem mozdulok meg, de ez nem sokáig tartható. Más mit szokott vele csinálni? Hogy kicsit enyhüljön a fájdalom? Gondolok itt azokra, akiknek gerincsérvük van, de többnyire tünetmentesek? Nem feküdhetek mindig, és muszáj wc-re kimenni, zuhanyozni, enni, stb. Doktorhoz se tudnék elmenni, se gyógyszertárba valami krémet venni.

tegnap 11:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt én is írhattam volna. Tegnap pont így jártam. A nyújtás segít, na meg a Xilox. Keress rá a McKenzi tornára van fent jó néhány gyakorlat, ami segíthet.

https://www.youtube.com/watch?v=DdLtLtbBkIA

tegnap 11:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezt én is irhattam volna. Tegnap reggel óta nagyon fáj a derekam. Sugárzik combba, vádliba, talpba. Napi 2x Flectort veszek be, mert járni sem tudnék. 3 éve kiszakadt a sérvem, ami felszívódott, most eléggé parázok, hogy ez most mi lehet.
tegnap 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!