Nektek belenyúlkál a tesótok a telefonotokba?
Figyelt kérdés
Egyszer egy életreszóló balhé lett, mert megmutatta anyáméknak,hogy egy fiúval beszélek. Meg amikor megvettem a tableetet, azt is mindig olvasta, hogy kiírta a Facebook értesítéseket. Évek óta csinálja, anya hülye lenne hozzá.
De ha én egyszer ránéztem az övére, mert hívta valaki, akkor le voltam szúrva. Évek óta csinálják.
2019. febr. 25. 20:56
1/7 anonim válasza:
A telefon magánszféra. Én biztos nem engedném. Az enyém le van zárva és így senki nem fér hozzá rajtam kívül. Zárd le te is és akkor nem nyúlkálnak hozzá.
2/7 anonim válasza:
ha van ujjlenyomat olvasó a telódon akkor azt állítsd be és így nem fogja senki sem tudni feloldani csk is te.
4/7 anonim válasza:
Én biztos megverném, ha ilyen testvérem lenne. Akkor többet nem nyúlkálna.
5/7 A kérdező kommentje:
Facebookomba ia be volt lépve egy ideig, nem tudom, hogyan csinálta... Most telefon kódos, így nem tud...
2019. febr. 25. 23:48
6/7 anonim válasza:
Mai telefonok 90%-án van ujjlenyomat olvasó. Sokra így nem megy vele.
7/7 anonim válasza:
mondjuk az azért tényleg izgat, hogy mi játszódik le egy csaldban, mire odajutnak, hogy a két testvér se képes bízni a másikban... otthon az íróasztalainkra van kiragasztva a jelszó és a feloldókód, de valahogy mégse turkálunk a másik cuccában, csak ha ő kéri (mert pl. otthonhagyta vagy ilyesmi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!