Hol, hogyan tudok eltenni már az útból egy k. korrupt ügyészt, aki belenyúlkál ügyekbe, de ne engem csukjanak le?
Mi az ügyészség felettes szerve?
És hogyan tudom úgy bejelenteni egy X ügyészt, hogy aztán hamis vád meg hatóság félrevezetése meg nem tudom mi miatt ne engem csukjanak le ?
Konkrétan tudom, na csak ez nem elég ugye, a bizonyítás más kérdés, és ez már nem biztos, hogy megy, de muszáj lenne már, mert most éppen az én ügyemet "cseszegeti", és tudok még pár más konkrét ügyéről is.
Csak ehhez mindenképpen valami felettes szerv kellene, az nem elég, hogy az ő felettese, mert természetesen meg van ez szervezve, nagyon nehéz megfogni a sajátjai között.
Egyáltalán a Legfőbb Ügyészség az felettese minden más ügyészségnek? Van hatásköre ilyenben országosan?
Komolyan mondom felháborító és elkeserítő ami megy, és nem is biztos, hogy tudom én bizonyítani, hiába folyik ez már régóta és egyre durvábban, de azért ezt már nem lehet hagyni, mert most speciel nekem tesz keresztbe.
Létezhet erre megoldás vagy inkább tuti engem csuknak le mielőtt akár csak körbeszimatolnák az illetőt ?
21:23
Na igen, és ő meg pontosan tudja, hogy én úgysem tudom megcáfolhatatlanul bizonyítani, hiszen nem hülye, nyilván azért gondoskodik arról, hogy bizonyíték ne legyen.
Na de téboly, és akkor nézzem tétlenül és tűrjem amit művel, holott mindent tudok, és még pofán is röhög, mivel tudja, hogy nyugodtan megteheti? (szó szerint pofán röhög egyébként ...) Ennyi az összes lehetőségem?
Első pedig nagyon kedves vagy, csak nem tudom, miként is értelmezzem ezt. Túl merész tőlem ilyet leírni, és azért vagyok hülye, vagy mert nem tudod elképzelni, hogy ilyen létezhet ebben a csodálatos országban?
Üdv!
1998. évi XIX. törvény a Büntetőeljárásról, 29.§ b), c):
29. § Kizárólag az ügyészség végzi a nyomozást a következő bűncselekmények miatt:
b) a bíró, az ügyész, a bírósági és ügyészségi titkár, fogalmazó és ügyintéző, az ügyészségi nyomozó, az önálló és a megyei bírósági végrehajtó és végrehajtó-helyettes, a közjegyző és a közjegyzőhelyettes, a rendőrség hivatásos állományú tagja ellen elkövetett emberölés, hivatalos személy ellen elkövetett emberrablás, hivatalos személy elleni erőszak, hivatalos személy ellen, hivatalos eljárása alatt elkövetett rablás [Btk. 166. § (2) bek. e) pont, Btk. 175/A. § (2) bek. c) pont, Btk. 229. §, Btk. 321. § (3) bek. d) pont, (4) bek. c)-d) pont, Btk. 321. § (5) bek. b) pont],
c) a rendőrség hivatásos állományú tagjának kivételével a b) pontban felsoroltak által elkövetett bármilyen bűncselekmény, valamint az ülnöknek az igazságszolgáltatással összefüggésben elkövetett bűncselekménye,
Ez az ő hatáskörükbe tartozik. Illetékességre az elkövetés helye az irányadó, ha jól tudom megyénként vannak Nyomozó Ügyészségek.
Köszi, természetesen ez a képzeletem szüleménye, hiszen magyarországon iylen abszolút elképzelhetetlen lenne, csak eljátszottam a gondolattal !!
ok ?
...csak ne sokat képzelődj, mert aki az ördögöt a falra festi, előbb - utóbb megjelenik! Korrupt ügyésszel dunát lehet rekeszteni, és könnyen belebotolhatsz egybe!
És a baj nem jár egyedül! Megtudhatod, milyen az elfogult, részrehajló, vagy korrupt bíró és milyen az az ügyvéd, akit te fizetsz, de sunyi módon átjátsza a pert a másik oldalnak.
Most ülj le egy sarokba, és várd meg, amíg ez a betegséged elmúlik, - ha nem akarod, hogy bajod essen!!!
igen, ezek kb egyik se olyan nagy újdonság, de hát elég szomorú ..
megfogadom, leülök egy sarokba ...
csak tudod más ám olyan szemszögből nézni a dolgokat, amikor a te életedet kúrják el, és azon a ponton vagy, hogy csukjanak le, nem érdekel lassan az se
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!