Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósom több szâz kèpet...

Az anyósom több szâz kèpet rak ki a lányomról a facebookra a kérésem ellenére? Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
A minap megkértem anyósomat, hogy ne osszon meg nyilvánosan fotókat a kisbabámról mert nem szeretném, mert ő kitett 1-2 képet. Mi az apjával egyâltalán nem teszünk ki képet róla mert ez a döntésünk.azt mondta rendben, elnézést is kért, semmi konfliktus nem volt ebből. Ma reggelre válaszképp viszont az anyósom többszáz fotót osztott meg egy albumba gyűjtve a gyerekről. Olyanokat is amiket a tudtom nélkül készített az otthonunkban, videókat rólam a babával pizsomában, olyan intim képeket a szülés után amikről azt se tudtam, hogy a férjem elküldte neki. Mit tudok tenni, hogy eltűnjenek a fotók az 1 év alatti gyerekemről, amikbe én nem egyeztem bele!?próbáltam jelenteni a képeket de nem volt olyan kategória amibe passzolt volna...

2021. júl. 5. 06:53
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
87%
2021. júl. 5. 09:19
 22/43 anonim ***** válasza:
99%
Miért nem teszi helyre a párod az anyját, most azonnal? Vetessen le vele minden képet.
2021. júl. 5. 09:30
 23/43 anonim ***** válasza:
93%
Én mondjuk, ha olyan kedvemben kapna el, a rendőrségig mennék vele. Nem érdekelne, ha megsértődik, mert tahó.
2021. júl. 5. 10:15
 24/43 anonim ***** válasza:
15%
Biztos direkt tette fel az összes képet az anyós? Nem lehet hogy valamit elbenázott es olyat is felrakottamit nem kellett volna!!!
2021. júl. 5. 10:23
 25/43 anonim ***** válasza:
98%

Semmit nem érsz azzal, ha jelented...

Anyós ugyan ezt csinalta. Telepakolta a fbját a fiammal, holott megkértem ne tegye. Én teszek fel a gyereknek képet, de azt is csak az ismerőseim egy része látja, nem a nagyvilág. És teljesen vállalható képeket.

Na anyósnak van 4000ismerőse, kb 3800ról azt sem tudja kicsoda. Ezen felül úgy tette fel őket, hogy nyilvánosan. Ja és nem csak cuki képek, hanem van közte olyan, hol konkrétan pelenkázom és tiszta 💩a gyerek meg ilyenek.... meg nem 1, ahol én is rajta vagyok, pedig kifejezetten tiltottam neki, h rólam képet készítsen.

Jelentettem az összeset, semmit nem csináltak vele.

Ja és nem csak anyós, hanem a parja is, akinek köze nincs a gyerekünkhöz, mégis kiteszi így kisunokám úgy kisunokám.

Én eltiltottam anyóst. Ha tetszik ha nem.

Utána jött azzal, amit én tettem fel, azokat osztotta meg. Na azóta a fb-ról is töröltem.

2021. júl. 5. 10:29
 26/43 anonim ***** válasza:
98%
En mar nem egy kepet jelentettem es mind torlesre kerult!
2021. júl. 5. 10:32
 27/43 anonim ***** válasza:
89%

Mire felnő a gyereked, tízezer kép lesz róla!

Képmás közzétételének tilalma

Rólad sem, a gyerekról sem oszthat meg képet.

2021. júl. 5. 10:49
 28/43 anonim ***** válasza:
99%
Teljesen mindegy, hogy milyen módszerrel, de érd el, hogy levegye a képeket. Ez lehet az alapja annak, hogy a későbbiekben mennyire tud hozzátok alkalmazkodni. Értem ezt úgy, hogy ha most ezt elengeditek, lehet ezentúl mindenre legyinteni fog, és mondjuk ebéd helyett majd csokival tömi a gyereket, meg hasonlók. Én már csak ezért is levetetném valahogy. Tudja, hogy hol a helye.
2021. júl. 5. 10:57
 29/43 anonim ***** válasza:
97%
Dzen felbuzdulva, újra jelentettem a képeket. Folyamat kapom a visszajelzést, hogy nem sert semmit, nem szedik le...
2021. júl. 5. 12:10
 30/43 anonim ***** válasza:
98%
Nem normális a vén lány, a férjed beszéljen vele, ha akkor sem szedi le, akkor jelentsd. Ne engedd tobbet, hogy bekapcsolt telefonnal menjen babazni. A férjed is dorgald meg, minek küldött neki olyan képeket, amiket nem anyósnak szánsz.
2021. júl. 5. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!