Após kitörölt mindkettőnket Facebookról és nem is jelentkezik egy jó ideje. Reagálnátok valamit erre?
Az, hogy kitörölt, egy dolog. De nem erre kellene rákérdezni, hanem "csak" egy érdeklődő levél, hogy van,
régen hallottatok felőle, miként megy sora mostanában.
Talán azért nem jelentkeztek, ne ítélkezzetek, és senki sem.
Nem csak a fiataloknál van az, hogy összevesznek, kibékülnek, de furcsa módon az idősebeket jobban megszólják érte, hogyha nem rendezett kapcsolatban élnek.
Pedig a szerelmi gubanc nem korfüggő ám! :)
Lehet nem szandekosan toroltek. Nemreg egy bafatom oldalat feltortek es a baratai egy reszet toroltek mig szamara ismeretleneket bejeloltettek stb.
Bar ennel egyszerubb is lehet (amit en is csinaltam szakitas kornyeken): a sajat profiljat torolte. Olyankor olyan mintha kitorolne, pedig nem teged torol a baratai kozul, hanem sajat magat. Aztan ha csinal egy uj profilt akar ugyanazzal a nevvel, akkor vagy elkezdi ujra felvenni az osszes ismeroset (es veletlen kihagy sokakat hiszen honnan emlekezne akar evekkel ezelott bejeloltekre vagy mindenkire) vagy vaf hogy bejeloljek.
Probald meg siman ujra bejelolni aztan ha hetekig nem jelol vissza, akkor lehet megiscsak szandekosan torolt. Es valaki elottem irta: igen erdeklodj...hogy aggodsz stb.
Nem kell a torlessel foglalkozni lelekben szerintem nincs jelentosege. Annak viszont sokkal nagyobb ha valaki vafatlanul eltunik es idos es szakit valsagban van...erte kell aggodni nem zokon venni az eltunest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!