Mit tudnék csinálni a húgommal, ami mindkettőnket érdekel?
Én(lány) és báttyém között 9 év korkülönbség van:D
ő 26 én 17. Tök jól elvagyunk szal nem sok a 6év,legalábbis még most annak tünhet,de később nem lesz az:)
nálunk is ennyi a korkülönbség...Abban az időben mi is elég távol voltunk egymástól, de egy pár éve, amikor a húgom kicsit megnőtt, olyan 12-13 éves lehetett, elkezdtünk jóban lenni :)
Ha néha segítesz neki tanulni, az pl jó, vagy ha kül kézműves játékok érdekelnek titeket, akkor az is jó :P
21/L
Majd el mulik! Hat év nem olyan sok! Nővérem és köztem 16(!) év van. És mégis szeretjük egymást.
Valószinüsitem, hogy benne is ott lapul a NŐ :). Szóval csináljatok csajos dolgokat. Azokat te is élveznéd nem? Ved elő a magazinjaidat (ha vannak) és lapozgassátok át. Sminkeljétek ki egymást. Fodrászkodjatok.
Vagy társasozztok. Biztos van olyan társas amit mind a ketten szerettek.
Vid el fagyizni. Vagy vidd el a vidámparkba/állatkertbe.
Gépezzetek együt! Játszatok rajta olyan játékokat amiket kegtten/egymás ellen is lehet (nitrome.hu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!