Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósom több szâz kèpet...

Az anyósom több szâz kèpet rak ki a lányomról a facebookra a kérésem ellenére? Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
A minap megkértem anyósomat, hogy ne osszon meg nyilvánosan fotókat a kisbabámról mert nem szeretném, mert ő kitett 1-2 képet. Mi az apjával egyâltalán nem teszünk ki képet róla mert ez a döntésünk.azt mondta rendben, elnézést is kért, semmi konfliktus nem volt ebből. Ma reggelre válaszképp viszont az anyósom többszáz fotót osztott meg egy albumba gyűjtve a gyerekről. Olyanokat is amiket a tudtom nélkül készített az otthonunkban, videókat rólam a babával pizsomában, olyan intim képeket a szülés után amikről azt se tudtam, hogy a férjem elküldte neki. Mit tudok tenni, hogy eltűnjenek a fotók az 1 év alatti gyerekemről, amikbe én nem egyeztem bele!?próbáltam jelenteni a képeket de nem volt olyan kategória amibe passzolt volna...

2021. júl. 5. 06:53
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
2%
Mondjuk arra kíváncsi lennék szülésről mégis hogy tehetett ki mikor algoritmus azt isntant kiszűrné.
2021. júl. 5. 08:13
 12/43 anonim ***** válasza:
99%

11!

Mondjuk az ertonolvasas sokat segítene neked ebben, ugyanis nem azt írta, a szülésről, hanem hogy a szülés után készült a kép.

2021. júl. 5. 08:15
 13/43 anonim ***** válasza:
1%
Akkor ha értönolvasás: intim szó is ott volt.
2021. júl. 5. 08:16
 14/43 A kérdező kommentje:

Kedves 11es.. bemasolom amit az 5ösnek írtam..

Másrészt pedig ezek közt olyan képek is vannak amik szamomra nagyon intimek. Nem azért mert bárki meztelen rajta, hanem mert egy nagyon nehéz szülés után küldtem őket CSAK A FÉRJEMNEK mert a kovid miatt nem is láthatta a babát. Gondolom továbbküldte akkor örömében az anyjának...

2021. júl. 5. 08:24
 15/43 A kérdező kommentje:
Az intim szó nem csak kivillanó nemiszerveket takarhat tudtommal. Egy pillanat vagy helyzet is lehet intim. Minden meztelenség nélkül is. Tudtommal
2021. júl. 5. 08:25
 16/43 anonim ***** válasza:
18%
#9 de van!
2021. júl. 5. 08:54
 17/43 anonim ***** válasza:
96%

13!

Az intim annyit jelent, meghitt. Gyengébbek kedvéért ez barmi lehet, amiről valaki azt gondolja, nem tartozik a nagyközönségre.

2021. júl. 5. 08:56
 18/43 anonim ***** válasza:
94%
Jó bunkó anyósod van, az már biztos. Talán nem egyből a facebookhoz kellene fordulni, meg ki tudja mikor fognak intézkedni, naponta milliónyi bejelentést kapnak. Egyáltalán nem biztos, hogy érni fog valamit, max kaptok valami előre generált automatikus választ, a képeket meg vagy leszedik vagy nem. Az viszont legyen új szabály, hogy mostantól kezdve ne küldjetek neki képet egy darabot se és valahogy akadályozzátok meg, hogy ő csináljon, ha kell menjetek vissza oviba és vegyétek el a telefonját, ha nálatok van. Ha hisztizik, mondjátok meg neki, hogy magának köszönheti. Ha már rád (ezek után nyilvánvalóan) nem hallgat jó lenne ha a drága fia is beszélne a fejével, mivel közös döntésetek, hogy nem raktok ki semmit a gyerekről, tehát apuka is kinyithatná a száját és helyretehetné az anyját. Ügyvéddel is fenyegetheted az anyóst, ha a szép szóra nem akarja leszedni a képeket magától, ugyanis a jelenleg hatályos törvények szerint szülői engedély nélkül tilos bármilyen fotót megosztani bármelyik médiafelületen kisgyerekről, ráadásul rólad is megosztott fotókat a hozzájárulásod nélkül, ami szintén törvénytelen.
2021. júl. 5. 09:14
 19/43 anonim ***** válasza:
99%

Kettőt katt a képre, nyílik egy menü:

Támogatás kérése

Nyisd ki, a legalsó:

Privát tartalom.

Ezt csináld meg vagy 10-re

(De ha elküldöd a linket, ráérős nyugger vagyok)

Megnézem a személy bejelentésének lépéseit is.

Csak keményen!

Semmi fotót ne küldjetek neki, soha!

2021. júl. 5. 09:14
 20/43 anonim ***** válasza:
98%

#19,

A személynél is ugyanez a menü.

Van még:

Zaklatás

Nem engedélyezett intim képek

2021. júl. 5. 09:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!