Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósom több szâz kèpet...

Az anyósom több szâz kèpet rak ki a lányomról a facebookra a kérésem ellenére? Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
A minap megkértem anyósomat, hogy ne osszon meg nyilvánosan fotókat a kisbabámról mert nem szeretném, mert ő kitett 1-2 képet. Mi az apjával egyâltalán nem teszünk ki képet róla mert ez a döntésünk.azt mondta rendben, elnézést is kért, semmi konfliktus nem volt ebből. Ma reggelre válaszképp viszont az anyósom többszáz fotót osztott meg egy albumba gyűjtve a gyerekről. Olyanokat is amiket a tudtom nélkül készített az otthonunkban, videókat rólam a babával pizsomában, olyan intim képeket a szülés után amikről azt se tudtam, hogy a férjem elküldte neki. Mit tudok tenni, hogy eltűnjenek a fotók az 1 év alatti gyerekemről, amikbe én nem egyeztem bele!?próbáltam jelenteni a képeket de nem volt olyan kategória amibe passzolt volna...

2021. júl. 5. 06:53
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
97%

Akkor jelented olyan kategóriában, amibe nem passzol.

Anyóssal meg közlöd, hogy innentől a gyerekét nem viszed hozza, ha pedig jön hozzatok látogatni, a telefonját szépen kikapcsolva átadja neked.

2021. júl. 5. 06:57
 2/43 anonim ***** válasza:
95%
Facebooknak jelentsd a képeket
2021. júl. 5. 07:11
 3/43 anonim ***** válasza:
96%
Ügyfélszolgálatnak jelentsd, ne egyesével!
2021. júl. 5. 07:12
 4/43 A kérdező kommentje:
Olyat hol tudok? Az jó lenne
2021. júl. 5. 07:18
 5/43 anonim ***** válasza:
2%
Miért baj az, ha rak ki képet ?
2021. júl. 5. 07:27
 6/43 anonim ***** válasza:
93%

Hihetetlen, milyen emberek vannak!

Mindegy, milyen kategóriába, csak jelentsd. Írd be a keresőbe, hogy facebook ügyfélszolgálat, ki fogja dobni.

2021. júl. 5. 07:39
 7/43 anonim ***** válasza:
89%

Huu ez nalam is kiverne a biztositekot! Jelentsd a fb-on es IRD ODA A LEIRASBA, hogy NEM adtal engedelyt, hogy a kisbabad kepeit barki nyilvanosan kiposztolja. Ird oda, hogy tavolitsak el es figyelmeztessek az illetot, vagy pedig jogi utra tereled a dolgot!

Hidd el, ez mukodni fog!

Anyost pedig nem hagynam tobbet a babaval es az mellett, hogy beolvasok neki (nem kell finomkodni) megmondanam neki, hogy meg egy ilyen es olyan pert inditok, hogy beleszedul! A ferjemmel is elbeszelgetnek!

2021. júl. 5. 07:42
 8/43 anonim ***** válasza:
93%

Jah es egyertelmu, hogy a minap besertodott es mindezt keseru bosszubol teszi!

Ha latnam, hogy ezutan fotozza a babam, odalepnek es a foldhoz vagnam a telojat.

2021. júl. 5. 07:44
 9/43 anonim ***** válasza:
90%
7: Nincs olyan FB bejelentésnél, hogy leírás...
2021. júl. 5. 07:54
 10/43 A kérdező kommentje:
Azért baj 5ös mert én nem szeretnék fotókat az internetre a kisbabámról. Másrészt pedig ezek közt olyan képek is vannak amik szamomra nagyon intimek. Nem azért mert bárki meztelen rajta, hanem mert egy nagyon nehéz szülés után küldtem őket CSAK A FÉRJEMNEK mert a kovid miatt nem is láthatta a babát. Gondolom továbbküldte akkor örömében az anyjának...
2021. júl. 5. 08:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!